Контактні адреси учасників Всеукраїнської конференції

30.12.2000

Завершення IV Всеукраїнського конкурсу учнівських та студентських робіт з прав людини

30.12.2000

30.12.2000

Михайло Жукотський (з виступу на конференції): Порушення прав дітей в закладах освіти сьогодні обумовлено в першу чергу порушенням прав педагогічних працівників. Сьогодні в школі склалася ситуація, за якої забуто таке поняття як умови праці вчителя, а обов’язками вчителя органи місцевого самоврядування та держадміністрації, що займаються питаннями освіти, маніпулюють на власний розсуд...
..Включення учнів в правозахисну діяльність, залучення до неї батьків і найбільш активних вчителів... створить систему противаг і утримань для владних структур в системі освіти. Влада без утримань і противаг з кожним днем паразитує все більше і більше. Це загальновідомо. По-друге, учні в рамках роботи клубів випускатимуть газету, читатимуть лекції, проводитимуть інші заходи, які будуть більш дієвими ніж академічні заходи офіційного рівня...
Переконаний, що залучення учнів шкіл до правозахисної практики, включення їх в діяльність по пропаганді правових знань; збору та аналізу фактів правопорушень, яка здійснюватиметься в невимушеній атмосфері співпраці матиме набагато більше користі ніж збільшення кількості годин на викладання правових курсів у і без того перевантаженому навчальному плані.

ТОЛЕРАНТНІСТЬ. КОНКУРС НА КРАЩИЙ КОНСПЕКТ УРОКУ З ГРОМАДЯНСЬКОЇ ОСВІТИ

30.12.2000

Д.И.КАМИНСКОЙ - ВОСЕМЬДЕСЯТ ЛЕТ СТАТЬЯ ИЗ БИОГРАФИЧЕСКОГО СЛОВАРЯ "ДИССИДЕНТЫ ЦЕНТРАЛЬНОЙ И ВОСТОЧНОЙ ЕВРОПЫ". ВЕЧЕР В "МОСКОВСКОМ МЕМОРИАЛЕ" (ПО МАТЕРИАЛАМ ГАЗЕТЫ "30 ОКТЯБРЯ"). "КАК Я НЕ ЗАЩИЩАЛА ЮЛИЯ ДАНИЭЛЯ"

30.12.2000

З РОБІТ ТРЕТЬОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ (1998) ОЛЕКСІЙ ГОЛОЗУБОВ (М. ХАРКІВ), ОЛЕГ СЛАВІН (М. ДНІПРОПЕТРОВСЬК)

30.12.2000

ПРОЕКТ "УКРАЇНСЬКА МЕРЕЖА ГРОМАДЯНСЬКОЇ ОСВІТИ" CIVIS - ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ІНСТИТУТ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ОСВІТИ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ "КИЄВО-МОГИЛЯНСЬКА АКАДЕМІЯ"

30.12.2000

ЗДІЙСНЕННЯ МОТИВАЦІЇ НА УРОКАХ ЧЕРЕЗ ІНТЕРАКТИВНІ МЕТОДИ З ДОСВІДУ РОБОТИ ВИКЛАДАЧА ІСТОРІЇ ТА ПРАВОЗНАВСТВА НАТАЛЯ ВУКІНА (М. ХАРКІВ)

30.12.2000

РЕФОРМА ОСВІТИ У МІСТІ ЛЬВОВІ ДОДАТОК: ЗАКОН "ПРО ВИБОРИ ШКІЛЬНОЇ РАДИ УЧНІВ ШКОЛИ №58". СТЕФАНІЯ СТЕПАНЕНКО, ДИРЕКТОР ШКОЛИ (М. ЛЬВІВ)

30.12.2000

ЧЕРНІГІВСЬКА МОЛОДІЖНА ОРГАНІЗАЦІЯ "ЗОНТ"

30.12.2000

ЛИСТ ДО РЕДАКЦІЇ. ЗВЕРНЕННЯ ДО ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ. ІГОР СУЩЕНКО, ВИКЛАДАЧ ІСТОРІЇ ТА ПРАВОЗНАВСТВА (М. ЧЕРНІГІВ)

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль