"Лидер-контакт", "Лидер-игра", "Лидер-класс"

05.12.2001

"...все это о них – девчонках и ребятах, которые не боятся отстаивать свои взгляды и позиции..."

Бумажная страна

05.12.2001

Эссе

Сколько стоит аттестат? – Три монолога:

05.12.2001

Классный руководитель, ученица, родители

Освітні мутації

05.12.2001

"...І нікого вже не дивують розмови під дверима аудиторії з табличкою "Тихо. Йде іспит" про "дорогоцінність" викладача. Тут не лише обмінюються досвідом, чутками та порадами, а й складають сесійний кошторис" — Тетяна Мігунова

Важкі кроки студентського самоврядування в ун-тах Луганська

05.12.2001

"...Проте реальне студентське самоврядування далеко не завжди легко вписується у заскорузлу структуру і практику життєдіяльності українських ВНЗ, які часто просякнуті духом авторитаризму і фальшивої демократичності" — Лесь Загайний, Євген Барило (м. Луганськ)

Що таке студентське самоврядування?

05.12.2001

З посібника "Студентський порадник: практичні рекомендації з правозахисту"

"Не надо бояться сказать: Нет"

05.12.2001

З робіт V Всеукраїнського конкурсу творів-есе з прав людини

Права та обов’язки призовників (матеріали до уроку)

05.12.2001

"Ми радимо зробити цей урок спільним, бо дівчаткам теж не байдуже, що буде з їхніми друзями та майбутніми чоловіками, які йдуть в армію"

Правозахисна дитяча група "КОЛО": як все починалося

05.12.2001

"Треба давати вихід тій творчій енергії, що пробуджується в учнях закликами вчителя правознавства до громадянської активності, до сміливості і порядності, до поваги чужої і власної гідності. Відкривши очі і побачивши порушення своїх прав, дитина закономірно прагне захиститися, причому реально, по-справжньому. А значить, мені, як вчителю, треба було запропонувати учням не тільки моделювання правозахисних ситуацій, а й зайнятися правозахистом на практиці, і, перш за все, в їхньому шкільному житті"

Програма підтримки вироблення стратегії реформування освіти

05.12.2001

Завданням Проекту є забезпечення відкритої дискусії в суспільстві про необхідність впровадження системних і якісних змін на всіх рівнях освіти в Україні, донесення громадянської думки стосовно Національної доктрини та освітньої політики до уряду України та до 2-го з’їзду освітян восени цього року — за матеріалами Інформаційного листка Проекту

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль