Новини

Из подполья – на свет

23.02.2017

В правозащитном движении советских времен каждый участник был яркой индивидуальностью. Но украинец Петро Григоренко уникален вдвойне. К общей смелости, моральной высоте и осознанию своего общественного долга он добавил нечто неслыханное. Он был единственным генералом в гражданском движении.

Реєстрація громадської організації. Маленькі кроки до успішного результату

22.02.2017

Разом з Соломією Старосольською, експерткою з питань реєстрації громадських об’єднань проекту “Громадяни в дії”, пропонуємо Вам покроківку “актуальної реєстрації” ГО.

Як технологія підриває основи правди

22.02.2017

Коли новина починає бути схожою на те, що відчувається як правда, стає дуже важко відрізнити факти, які є правдивими, від «фактів», які правдивими не є. «Сьогодні не важливо, правдивий матеріал чи ні. Єдине, що справді має значення, це клікабельність»

MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді

21.02.2017

Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами.

МЕДІАКОМПАС: путівник професійного журналіста

20.02.2017

Для практикуючих медійників, журналістів-початківців та студентів (Професійні стандарти новинної журналістики. Основні жанри інформаційної журналістики. Верифікація інформації та робота журналіста з соцмережами. Етика в роботі журналіста. Особливості висвітлення збройних конфліктів. Юридична відповідальність журналістів і редакцій). Скачати у форматі PDF (6,46 МБ)

Форма номер два

17.02.2017

...Имена, профессии, даты рождения, ареста, расстрела, реабилитации... Сколько раз уже, а все не могу отцепиться от этих бумаг: каждый раз нахожу что-то новое. Это только две. А вообще-то таких, точно таких бумаг — сотни тысяч.

Відео вебінару "Права дитини в школі. Право на повагу до приватного життя"

16.02.2017

Вебінар проводить Володимир Яворський – юрист, правозахисник , експерт Української Гельсінської спілки з прав людини та Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

Порадники з серії «Ти і поліція»

15.02.2017

У наш час варто знати, як подбати про свої права та права ваших близьких. Якщо ви прагнете безконфліктного законного врегулювання будь-якої ситуації під час спілкування з поліцією, читайте брошури серії «Ти і поліція».

Загальноосвітні навчальні заклади запрошуються до участі у курсі "Школа - територія прав людини"

13.02.2017

Відкрито конкурс на участь у навчальному курсі «Школа - територія прав людини», яка впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Останній термін подання заявки на участь у конкурсі: 17.00, 05 березня 2017 року.

Реформа школи в Україні

08.02.2017

Скорочення обов’язкових предметів, 12-річне навчання і профільні класи – Міністерство освіти і науки України планує провести масштабну реформу українських шкіл. Незважаючи на яскраві перспективи і обіцянки наблизитися до європейських стандартів, реформа може зіткнутися з масою проблем


Power tends to corrupt and absolute power corrupt absolutely
- Lord Acton

Влада розбещує, абсолютна влада розбещує абсолютно
- Лорд Актон

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль