Джеффри Канада и Детская зона Гарлема. 2 - Baby College

05.11.2010

"...Казалось бы – какое отношение имеют негритянские дети в Гарлеме к нашим родным двоечникам и хулиганам? Что у них общего? Но я вспомнила, как часто мои друзья из Москвы, Питера, Киева, из Сибири говорят: Как уберечь детей от влияния улицы? Я стараюсь воспитывать в соответствии с моими идеалами, но вокруг-то просто ужас, что делается!.."

Як журналісти й активісти балотувались до селищної ради

04.11.2010

"...Я заходила до квартир людей, які мене вперше бачили, і говорила з багатьма на кухні. Наголошувала, що можу пообіцяти лише одне, - вони будуть особисто мною проінформовані про те, що там відбувається: хто і коли дерибанить ліс, хто отримує надприбутки у комунальній сфері, здираючи три шкури за опалення і т. п..."

Последнее слово Михаила Ходорковского

03.11.2010

2 ноября экс-глава ЮКОСа Михаил Ходорковский выступил в Хамовническом суде Москвы с последним словом на процессе по своему "второму делу"

Підприємці принесли під Верховну Раду поховальні вінки

28.10.2010

Фоторепортаж Володимира Гонтара і Дарини Терещенко, УНІАН

Голокост: Уроки пам’яті

26.10.2010

Враження вчительки - учасниці наукового семінару "Історія Голокосту в Західній Україні та Східній Польщі" ( серпень 2010 р.)

«Дії на захист дітей груп ризику: досвід Польщі, Німеччини та України»

26.10.2010

Підсумкова публікація проекту: можна завантажити електронний варіант або замовити друковану версію збірки матеріалів

Ти і міліція

24.10.2010

Текст, адресований молоді, про те, як поводитися в різних ситуаціях, коли зустрінешся з міліцією. Підготовлений Асоціацією українських моніторів з дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

«Криваві землі: Європа між Гітлером і Сталіним»

22.10.2010

Інтерв’ю з професором Єльського університету, автором нової книги “Bloodlands: Europe between Hitler and Stalin"

Джеффри Канада и Детская зона Гарлема. 1 - Введение

22.10.2010

Как сделать, чтобы ребенок, в доме у которого никогда не были ни одной книжки, потянулся к знаниям? Можно ли научить ребенка, который не только отстал на три класса, но и не проявляет ни малейшего желания учиться? Можно ли, наконец, не оберегать наших детей от улицы, а изменить саму улицу?.. Джеффри Канада и его единомышленники решили попробовать изменить мир: квартал за кварталом, начав с самого неблагополучного района Нью-Йорка.

«Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе»

21.10.2010

Всеукраїнський конкурс для старшокласників. До участі запрошуються команди (три особи) зі всіх шкіл України. Реєстрація триває до 10 грудня 2010 року

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль