Примирення та порозуміння в Україні: тенденції та ключові меседжі – Prostir Talks

04.04.2017

В останні роки тема примирення, інструментів фасилітації, діалогу, медіації стали частиною життя та одним із фокусів порталу "Громадський простір"

Карл Плеснер: розкривати людяність в нас самих

07.03.2017

Карл Плеснер (Данія), міжнародний сертифікований тренер з Ненасильницького спілкування і спеціаліст з відновлювального правосуддя, під час панельної дискусії «Примирення та порозуміння задля стабільності розвитку України» розповів про досвід своєї праці в зоні воєнних дій.

Весь світ – Форум-театр. Актори в ньому – активні громадяни

08.03.2016

Учасники вже не залишалися жертвами обставин! Кожен мав можливість «вигнути» сюжетну лінію, виходячи зі своєї думки і розуміння. А якщо це вийшло на сцені Форум-театру, чому б не спробувати в реальному житті?

Запрошуємо взяти участь у семінарі з Форум-театру в місті Чугуєві Харківської області 4-6 березня 2016 року

18.02.2016

До участі запрошуються громадські активісти (активістки) з Харківської, Сумської та Полтавської областей – без вікових, гендерних, соціальних, етнічних чи професійних обмежень.

Методичні рекомендації з протидії проявам нетерпимості (ксенофобії)

29.03.2012

для прокурорів та слідчих прокуратури, представників силових структур, неурядових організацій. Можна замовити друкований примірник або скачати у форматі pdf (488 Kb)

Промова з нагоди відзначення Міжнародного дня прав людини

15.12.2011

"...Я знаю, що це питання болісне для багатьох людей і що упередження, які стоять на заваді захисту прав ЛГБТ, спираються на глибоко вкорінені особисті, політичні, культурні й релігійні переконання. І я стою зараз перед вами з повагою, розумінням і смиренністю... Чимало людей, зокрема і я, пережили глибокі зміни наших переконань у цій сфері протягом років, у міру того, як ми розмірковували про це, втягувались у діалоги й дебати і входили в особисті й професійні стосунки з людьми, які виявлялися геями..."

Другий Міжнародний конкурс публікацій про толерантність, інтеграцію, взаємоповагу і порозуміння в суспільстві

02.12.2011

До участі в конкурсі запрошуються професійні й громадянські журналісти, штатні та позаштатні співробітники загальнонаціональних і регіональних редакцій, студенти факультетів та відділень журналістики, старшокласники з Білорусі, Молдови, Росії, України, які опублікували в друкованих періодичних ЗМІ або розмістили в інтернет-ЗМІ матеріали із зазначеної тематики тільки в період з 1 січня по 31 грудня 2011 р.

Ответ Норвегии насилию: любовь, демократия, толерантность

26.07.2011

Это очень здоровое общество. ...И если днем было так тяжело видеть грусть на лицах людей и разрушения на центральных улицах, то вечером стало легче: появилась вера в то, что Норвегия переживет эту страшную трагедию с достоинством.

Лютер уже здесь

06.04.2011

То, что сегодня в Штатах говорится о Джонсе, совпадает с движением против политкорректности и мультикультурности в Европе, с речами Меркель и Кэмерона . Сегодняшний Запад – прежде всего средний класс – бурлит не на шутку...

«Ксенофобия и воспитание толерантности»

14.03.2011

17 марта в киевском Доме ученых лекцию прочтет член наблюдательного совета Украинского Хельсинкского союза по правам человека Иосиф Зисельс

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль