версія для друку

Громадянська Освіта, 2011,  №30
Оголошення та повідомлення

«Педагоги мають знати як правам навчати»

20.10.2011
автор: Владислава Крижна
джерело: www.civicua.org

У жовтні 2011 року у Донецькій області стартує проект присвячений правовій освіті педагогів.

Метою проекту «Педагоги мають знати, як правам навчати», що здійснюється громадською організацією «Центр європейської співпраці» за підтримки Освітньої програми Міжнародного фонду “Відродження”, є підвищення юридичної грамотності педагогів у відношенні до своїх прав і обов’язків, створення платформи для якісного правового навчання підростаючого покоління шляхом підготовки мультиплікаторів правової освіти у навчальних закладах.

В рамках проекту передбачено створити дистанційний правовий курс та провести низку навчальних заходів для педагогів з метою підвищення їх правової грамотності та розповсюдження інформації серед інших представників навчальних закладів Донецького регіону. В першу чергу увага буде приділятися тим сферам права, з якими вчителі безпосередньо стикаються під час своєї роботи, а саме: трудовому, освітньому, інтелектуальному, цивільному праву.

До участі у проекті планується залучити в першу чергу завучів та методистів з 20 шкіл Донецької області, зацікавлених у підвищенні свого рівня правової освіти та готових стати мультиплікаторами отриманих знань у навчальних закладах, в яких вони працюють.

Просимо Вас підтримати цей важливий та актуальний проект «Педагоги мають знати, як правам навчати» і розповсюдити інформацію серед колег або порекомендувати зацікавлених осіб, які у подальшому можуть стати учасниками та мультиплікаторами проекту.

Прохання зацікавленим особам надсилати запит на електронну адресу: або телефонувати організаторам проекту: Олена Смаглій + 3 8 (050) 654 56 21, Анна Гладка + 3 8 (099) 02 88 999

Останній день подачі заявок 29 жовтня 2011 року.

Анкета учасника у додатку.

Джерело : ГО "Центр європейської співпраці"

Автор : Владислава Крижна

Додатки :
Анкета учасника.doc, 109 Kb

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль