Громадянська Освіта, 2011  №03

Гарячість серця очевидна. А як щодо холодності голови?

19.01.2011

Адже нинішні процеси в Україні для всіх нас – наче розкрита рана: вона ниє, пульсує, не дає про себе забути, тим більше коли ледь не щодня хтось із влади сипне у неї пригорщу солі.

У Львові працює громадська юридична приймальня захисту права на освіту

17.01.2011

Громадську приймальню організовує Регіональний благодійний фонд «Резонанс» у рамках проекту «Моніторинг дотримання права на освіту у Львівській області».

Міжнародна літня школа «Права людини та медицина»

17.01.2011

Гельсінський Фонд з Прав Людини (Польща) оголошує конкурс на участь у Міжнародній літній школі «Права людини та медицина», яка буде проходити у Варшаві-Медзешіне з 25 червня по 2 липня 2011 року

Бел Кауфман: «Всё, что написано и снято про школу, это повторение “Вверх по лестнице, ведущей вниз”»

17.01.2011

Кауфман первой удалось описать школу такой, какая она есть. Фильм, снятый по книге, показывающей настоящую жизнь школьников, даже запретили смотреть детям до двенадцати. Дело было еще в 1967 году в демократичной Америке.

Східна Европа втрачає свободу: Відозва до громадськости вільного світу

14.01.2011

"...Ми закликаємо тих, хто нині живе у цьому вільному світі, у суспільствах, що вперто та болісно виборювали свої свободи: не будьте байдужі, не віддавайте Східної Европи пітьмі нової деспотії, не полишайте Білорусь, не полишайте Україну, не полишайте Росію за межею права та свободи"

Проблемні питання звернення до органів МВС України

13.01.2011

Пропонуємо до вашої уваги видання «Забезпечення захисту прав і свобод людини шляхом реалізації громадянами права на звернення до органів МВС України: сучасний стан та шляхи покращення якості». Книжка, яку можно скачати у форматі pdf, буде корисною усім, хто цікавиться питаннями дотримання прав людини в діяльності української міліції.

Експерти прогнозують остаточне нівелювання значення ЗНО

11.01.2011

Зміна керівництва Українського центру оцінювання якості освіти - черговий крок Міносвіти до нівелювання ролі ЗНО у вступній кампанії до вишів країни.

Небога від Бога

11.01.2011

7 січня 2011 р. на 80 році життя померла Михайлина Хомівна Коцюбинська, одна із моральних авторитетів та інтелектуальних символів шістдесятництва.

Прощання з Михайлиною Коцюбинською

10.01.2011

Прощання зі світлої пам’яті Михайлиною Хомівною Коцюбинською 11 січня, у вівторок об 11-й годині – в будинку Центральної Ради (Київський міський будинок учителя), вул. Володимирська, 57; о 12-й годині у Володимирському соборі, відтак похорон на Байковому цвинтарі. ХПГ публікує некролог М.Х.Коцюбинської.

Нобелевская лекция: Похвала чтению и литературе

10.01.2011

"...Мы не должны позволить себя запугать тем, кто хочет отнять у нас свободу, которую мы обретали на протяжении всей истории цивилизации. Нам надо защитить либеральную демократию: при всем своем несовершенстве, она по-прежнему воплощает в себе политический плюрализм, сосуществование, терпимость, права человека, уважение к критике, законность, свободные выборы, сменяемость власти — все то, что выводит нас из дикости..."

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль