П’ять днів голодували семеро членів Вільної профспілки працівників науки і освіти

30.05.2007

«Адміністрація систематично порушує трудове законодавство, а цинічне замовчування брутальних та аморальних випадків у нашій школі не знаходять належної оцінки в адміністрації школи та керівництва управління культури міста та області», – повідомляється в заяві голодувальників до міської влади та директора школи.

Новый приговор директору школы Александру Поносову (Россия)

07.05.2007

Microsoft отказалась от судебного преследования директора сельской школы, в которой на учебных компьютерах были обнаружены нелицензионные программы Windows. За дело взялась российская прокуратура.

Проект „Не бійся!” запрошує до співпраці

22.02.2007

Метою проекту є сприяння дотриманню трудових прав працівників бюджетної сфери в Україні та впровадження ефективних механізмів їх захисту.

Директор сельской школы - пират

26.01.2007

Александра Поносова (Пермский край, Россия) судят за использование нелицензионного программного обеспечения в компьютерном классе

Директора и завхоза Украинской гимназии отпустили на свободу

21.08.2006

11 августа Апелляционный суд отменил решение Краматорского городского суда, по которому Н.Конобрицкий и В.Посная были приговорены к нескольким годам лишения свободы

Апеляційний суд звільнив Миколу Конобрицького

14.08.2006

11 серпня відбулося засідання апеляційного суду, на якому прокурор погодився, що корисні мотиви Конобрицького М.М. не доведені. В зв’язку з цим, вирок було змінено і Конобрицького М.М. було випущено з під варти і з залу суду.

Дело Конобрицкого

25.07.2006

Николай Конобрицкий – директор Первой украинской гимназии г. Краматорска – осужден на 3 года лишения свободы. Демократическая общественность города протестует против необоснованно жестокого приговора. Обзор публикаций в СМИ и обсуждения на интернет-форуме KRAMATORSK-INFO. Открытое письмо учителей гимназии. Обращение родителей учащихся гимназии. Полный текст приговора.

Слово до освітян

16.12.2004

"Ми живемо в епоху, коли наші діти, недавні випускники шкіл, не тільки карще від нас знаються на комп’ютерній техніці чи володіють іноземними мовами, - вони краще від нас і швидже від нас розибрались у хитросплетіннях української політики, вони змогли відразу визначити, хто є хто. ...Ми тепер живемо в іншій країні, у якій люди зрозуміли, що не треба боятися влади, що вони цю владу можуть змінити"

МАТЕРІАЛИ ЗАКОНОПРОЕКТІВ, ЩО СТОСУЮТЬСЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПО ВИПЛАТАМ, ПЕРЕДБАЧЕНИМ СТАТТЕЮ 57 ЗАКОНУ УКРАЇНИ ПРО ОСВІТУ

19.10.2004

Приклади законотворчої діяльності Верховної Ради України: з сайту www.rada.gov.ua

Становище вчителя в сучасних умовах

27.12.2000

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль