Обращение коллектива Светлодарской общеобразовательной школы І-ІІІ ступеней №11 Донецкой области

19.08.2015

"...Начало учебного года находится под угрозой срыва. С 01.01.2015 года коллектив школы не получает заработную плату... Многие работники школы находятся на грани выживания, отдельные учителя были вынуждены рассчитаться и уехать в поисках другой работы..."

Звернення від працівників шкіл смт. Миронівський Донецької області

17.08.2015

"...Ми доведені до відчаю, тому що протягом восьми місяців не отримуємо заробітної плати. Наближається початок навчального процесу. Морально ми зневірені, а юридично не маємо права розпочати 2015 – 2016 навчальний рік..."

Коммунальное гетто. Артемовский райсовет не хочет брать на баланс школу в зоне АТО

17.08.2015

Решением Артемовского горрайсуда Мироновскую ООШ № 9 сняли с баланса Дебальцевского горсовета. Дальше, согласно действующего в Украине законодательства, ее сразу же должны были поставить на баланс Артемовского райсовета (в подчинение этой территориальной громады отошел пгт.Мироновское). Но, как и полагается в нашей стране, кто – то что – то где – то забыл, потерял, не захотел…. Школа повисла в воздухе…

Відгук на лист Міністра освіти «Про особливу відповідальність педагогічних та науково-педагогічних працівників»

05.09.2014

Замість того, щоб отримати від нової влади добру вістку: «Відтепер всі ви – вільні, рівні перед законом громадяни демократичної європейської країни!» – освітяни читають між рядків міністерського послання: «Ми перемогли і тепер будемо переслідувати та принижувати тих, хто думає не так, як треба».

Міністерство освіти прирівняло участь у терористичній діяльності до систематичного пияцтва

03.09.2014

Перед початком навчального року шкільні вчителі та викладачі ВНЗ були ознайомлені з листом МОН під назвою «Міністр Сергій Квіт наголосив на відповідальності освітян за антидержавну діяльність».

Українська школа потерпає від освітянської бюрократії, - опитування

30.06.2013

З коментарів до цієї публікації: "Школа працює не на дитину, а на чиновника", "То чому ж ми скаржимося один одному, але не піднімаємо це питання на всіх рівнях?..", "Полностью согласна, бумаги достали, администрация школы работает только на управление и бухгалтерию, ни шагу нельзя сделать в школе без согласования, разрешения... Учитель становится рабом в своей стране. А, как писали, раб способен воспитать только раба. Разве это нужно нашей стране???"

Держава порушує права учасників освітнього процесу, - опитування

30.06.2013

Результати експертного опитування "Право на освіту та права освітян: теорія та практика в Україні" свідчать про те, що в Україні постійно порушуються права учнів, студентів та освітян

Освітяни мають змогу отримати кваліфіковану правову допомогу юристів

29.06.2013

Консультації дозволять вирішувати проблеми, пов’язані із професійною діяльністю, захистом прав інтелектуальної власності, відносинами із адміністрацією, колегами, учнями, батьками, органами влади.

Настільна книга освітянина «Трудові та інші права у сфері освіти»

29.06.2013

Доступна електронна версія

Смерть під час чиновницької перевірки

31.05.2013

Надзвичайна подія трапилася в Харківському професійному ліцеї будівництва. Напередодні, буквально на робочому місці, помер директор установи Йосип Іванків.

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль