Моніторинговий візит до Кобеляцької спецшколи-інтернату та Новосанжарського дитячого будинку-інтернату у Полтавській області

05.07.2012

У ході візиту представник омбудсмана разом зі співробітниками ХІСД з’ясували особливості функціонування цих установ, їхні нагальні потреби та досягнення.

У світ поламаних дітей з широко закритими очима

07.06.2012

Уже 5 років Аня Геращенко, лікар-педіатр, екологічна активістка, член Харківської обласної фундації «Громадська альтернатива», займається проблемою якості життя дітей-інвалідів та дорослих, що проживають в інтернатах України.

Ювенальна юстиція: нечіткі визначення призводять до міфів

30.05.2012

Уповноважений президента з прав дитини в Україні Юрій Павленко виявив бажання розповісти читачам DT.UA про ювенальну юстицію, щоб розвіяти тим самим численні міфи, які супроводжують спроби впровадити її на всьому пострадянському просторі.

Діти в школах-інтернатах Чернігівської області

28.04.2012

Протягом грудня 2011 р. – квітня 2012 р. за ініціативою громадської організації М’АРТ (м. Чернігів) були відвідані заклади Чернігівської області, де постійно перебувають діти без батьків, у тому числі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування

В Украине запретили эстонский фильм о детском труде на донецких шахтах (Видео)

02.04.2012

Но его можно посмотреть на YouTube. Первые комментарии на сайте "ОстроВ"

Юра з «Шахти №8»: Після фільму мене викликали в міліцію, а на господарів копанок завели справи

01.04.2012

Цього року на фестивалі документального кіно «Docudays» з новою силою вибухнула «донецька» тема - завдяки картині естонської журналістки Маріанни Каат

Коаліція «Права дитини в Україні»

25.01.2012

Громадські організації об’єднуються для зміцнення захисту прав та інтересів дитини в Україні

Соціально-психологічні аспекти соціалізації дітей – членів транснаціональних сімей

25.01.2012

...До психологічних сиріт можна зараховувати і дітей трудових мігрантів. Незалежно від того, в якому віці дитину покидають батьки, це, безумовно, позначається на її сприйнятті світу і психологічному здоров’ї. А таких дітей у нашій країні тисячі.

Об’єднаймо зусилля заради захисту та підтримки прав дитини

23.01.2012

Ініціатива Чернігівської ГО М’АРТ спрямована на об’єднання зусиль на рівні місцевої громади заради забезпечення прав дитини. Контакти для приєднання до ініціативи.

Чи все оk з правами дитини в Луганську?

23.01.2012

Майже три роки на базі ПЦ «Поступ» працює Луганський правозахисний дитячий центр. Роботу центру спрямовано на соціальну та правову допомогу дітям та їх сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах.

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль