Історія України багатокультурна

12.04.2012

Новий посібник для учнів «Разом на одній землі» можна отримати, надіславши заявку від освітньої установи. Доступна електронна версія

Свобода слова і директор школи

28.03.2012

До якого реформування освіти прагне пересічний директор звичайної української школи? Чи може він висловлювати власну позицію, що не збігається з офіційною?

Надання юридичних консультацій із питання ліквідації/реорганізації школи!

29.02.2012

До уваги освітян та представників громадськості: юристи Східноукраїнського центру громадських ініціатив (м. Луганськ) на безоплатній основі надають кваліфіковану допомогу у вирішенні правових питань, що виникають під час закриття школи.

Історія Кривавщини та ліки від «пам’яті»

08.11.2011

Книга Тимоті Снайдера – це передусім концептуальний твір, який допомагає нам краще і глибше розуміти історію Східної Европи. Вона також є заанґажованим твором, скерованим на те, щоби ми лікувалися від «пам’яті» і тверезіше мислили про криваве минуле.

Тимоті Снайдер: «В Україні було два голодомори – радянський і нацистський»

31.10.2011

На презентацію українських перекладів книги "Криваві землі" до Києва приїхав автор – професор історії Єльського університету. Тимоті Снайдер мав чотири зустрічі з українськими читачами, зокрема з учителями історії. "Історична Правда" представляє конспект його лекцій.

Дотримання права на освіту у Львівській області: рапорт з моніторингу

27.10.2011

Публікація, яку можна переглянути або скачати у форматі pdf, буде цікавою для працівників системи освіти, юристів та громадських активістів

«Інтернет та нові можливості із залучення додаткових ресурсів для школи»

27.10.2011

Про можливості використання мережі інтернет у фандрейзинговій діяльності шкіл розповідається у новій книзі СЦГІ, яку можна скачати у форматі pdf

Правовые аспекты возмещения вреда, причиненного в школе

25.10.2011

Как правило, школа не несет ответственности за личные вещи детей, которые были утеряны, украдены или повреждены. Как же быть в такой неприятной ситуации?

«Права людини в системі освіти»

15.09.2011

Симпозіум на таку тему проведе Рада Європи: з 24 по 25 листопада 2011 (Страсбург). Учасники заходу: студенти, освітяни, учителі, які викладають громадянську освіту. Заявки на участь слід надсилати до 25 вересня 2011.

О деле Михаила Ходорковского

05.09.2011

Фрагмент главы о деле М.Ходорковского из книги адвоката Генриха Падвы «От сумы и от тюрьмы...», которая выходит в начале сентября в издательстве «ПРОЗАиК».

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль