Другий Міжнародний конкурс публікацій про толерантність, інтеграцію, взаємоповагу і порозуміння в суспільстві

02.12.2011

До участі в конкурсі запрошуються професійні й громадянські журналісти, штатні та позаштатні співробітники загальнонаціональних і регіональних редакцій, студенти факультетів та відділень журналістики, старшокласники з Білорусі, Молдови, Росії, України, які опублікували в друкованих періодичних ЗМІ або розмістили в інтернет-ЗМІ матеріали із зазначеної тематики тільки в період з 1 січня по 31 грудня 2011 р.

Docudays UA в Харкові: 25 листопада – 9 грудня 2011 (оновлено)

25.11.2011

Розклад показу в Харкові та інформація про фільми Восьмого міжнародного фестивалю документального кіно про права людини.

Показ документального фільму «Три історії Галичини»

14.11.2011

відбудеться 15-21 листопада 2011 року в п’ятьох містах: Києві, Харкові, Львові, Чернівцях та Одесі. В рамках показу пройде загальне обговорення за участю представників студентської молоді, етнічних спільнот, громадських діячів, місцевої влади та інших членів місцевої громади. В Харкові – 16 листопада.

Стипендії на 2012 р. від Фонду ім. Джона Сміта

10.11.2011

Мета тритижневої програми - зміцнення і розширення розуміння демократичного процесу та ефективного держуправління шляхом навчальних програм і стажувань у Великобританії, які демонструють функціонування та роль громадських організацій в демократичному суспільстві.

Шукаємо експертів з питань збереження школи при загрозі її закриття

10.11.2011

й співавторів правового практичного посібника для освітян. СЦГІ запрошує до співпраці науковців, представників державного та недержавного секторів, фахової вчительської й батьківської громадськості, які зацікавлені в участі у розробці видання або в освітніх заходах

Товариство Лева оголошує конкурс малих грантів

01.11.2011

Товариство Лева (Львів, Україна), СММГО «Педагогічний клуб «Радуга» (Самара, Росія) та Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) оголошують конкурс на отримання малих грантів для громадських організацій (а також освітніх установ у співпраці з громадськими організаціями) для реалізації спільних партнерських українсько-російських транскордонних проектів.

«Механізми студентського контролю над дотриманням прав людини співробітниками ОВС України»

01.11.2011

Оголошується конкурс на участь у спеціалізованому семінарі для активістів Луганської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей

Дистанційний курс «Права людини в школі»

24.10.2011

для громадсько-активних шкіл в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Заявки приймаються до 6 листопада 2011 року.

«Історія Голокосту та права людини»

24.10.2011

До участі в проекті запрошуються передусім вчителі і викладачі історії та гуманітарних дисциплін та студенти-історики педагогічних спеціальностей. Заявки приймаються до 1 листопада 2011 р.

«Педагоги мають знати як правам навчати»

20.10.2011

Поспішайте долучитися до проекту, що присвячений правовій освіті педагогів. Останній день подачі заявок 29 жовтня 2011 року

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль