Copwatch-школа в Харкові 20 жовтня

15.10.2012

Мета заходу: створення відкритої спільноти громадських спостерігачів за діяльністю патрульної служби для контролю за їх діяльністю і попередження порушень закону з боку правоохоронців

Презентація результатів проекту з дослідження стану громадянської освіти в Україні

10.10.2012

11 жовтня о 15.00 в інформаційній агенції “Укрінформ”. Презентація буде проходити у форматі круглого столу, під час якого запрошені експрети у галузі освіти зможуть прокоментувати результати дослідження та обговорити, яких саме громадян готує українська школа і чи можливо сподіватись на зміни в свідомості молодшого покоління у результаті громадянського виховання у рамках освітньої системи.

Всеукраїнський конкурс студентських правничих есе: «Законодавчий захист дітей від сексуального насильства»

06.10.2012

ELSA Ukraine for Children: Аплікаційну форму і роботу надсилайте до 16.11.2012.

Тренінг для тренерів та мультиплікаторів з питань освіти у сфері прав людини

02.10.2012

Організатори - Молодіжний департамент Ради Європи та Департамент з питань молоді та комунікації Державної служби молоді та спорту України. Всі аплікаційні форми повинні бути повністю заповнені та подані до 10 жовтня 2012 р.

Тренінг для освітян та активістів малих громад Сходу України, школи яких знаходяться під ризиком закриття

23.09.2012

Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує команди шкіл сільської місцевості та малих промислових місць Луганської, Донецької та Харківської областей до участі в дводенному тренінгу «Організація кампаній громадського представництва задля збереження шкіл у власних громадах». Орієнтовне місце й дати проведення тренінгу – м. Луганськ, 19-20 жовтня 2012 р.

«Разом до збереження та розвитку освітніх послуг в малих громадах»

07.09.2012

До участі запрошуються представники ініціативних груп, батьки учнів, директори та вчителі шкіл із малою наповнюваністю, працівники громадських організацій із сільської місцевості та малих промислових міст Луганської, Донецької та Харківської областей.

Завершується Конкурс на участь Другому Міжнародному освітньому курсі з захисту прав людини для молоді

27.08.2012

Від України до участі у конкурсі запрошуються молоді активісти, які активно працюють у сфері захисту прав людини та суспільних інтересів. Пріоритет матимуть насамперед випускники освітніх заходів Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Конкурсні документи повинні надійти не пізніше 1 вересня 2012 рок

Тренінг: Як змонтувати відеоролик?

03.08.2012

Київ. 15 серпня 2012 року з 16 год по 19 год.

Завершується конкурс на участь у Восьмій Всеукраїнській Школі з прав людини для молоді

02.07.2012

До участі у конкурсі запрошуються молоді люди віком від 18 до 28 років, які мають мотивацію активно діяти у сфері захисту та підтримки прав людини, співпрацюють або зацікавлені у співпраці з громадськими організаціями. Конкурсні заявки приймаються до 5 липня 2012 р.

Права людини у змісті навчальних програм

07.06.2012

Вчителів усіх предметів, працівників системи шкільної та позашкільної освіти, громадських діячів, учнів та студентів, випускників навчальних програм з прав людини та громадянської журналістики та усіх, кому цікаво зробити щось для покращення якості громадянської освіти в Україні, запрошуємо долучитись до проекту "Думати демократично: впровадження у зміст освіти підходу, заснованого на правах людини"

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль