Весь світ – Форум-театр. Актори в ньому – активні громадяни

08.03.2016

Учасники вже не залишалися жертвами обставин! Кожен мав можливість «вигнути» сюжетну лінію, виходячи зі своєї думки і розуміння. А якщо це вийшло на сцені Форум-театру, чому б не спробувати в реальному житті?

Запрошуємо взяти участь у семінарі з Форум-театру в місті Чугуєві Харківської області 4-6 березня 2016 року

18.02.2016

До участі запрошуються громадські активісти (активістки) з Харківської, Сумської та Полтавської областей – без вікових, гендерних, соціальних, етнічних чи професійних обмежень.

У моєму місті – виставка «Моє місце»

15.02.2016

13 лютого 2016 року в Художній галереї Художньо-меморіального музею І.Ю. Рєпіна у Чугуєві відкрилася виставка «Моє місце», присвячена Історіям життя вимушених переселенців, волонтерів та представників національних меншин з різних куточків України.

Програма кінопоказів Docudays UA у Харкові з 30 жовтня по 6 листопада

30.10.2015

Кінотеатр "8 1/2": Розклад відкритих показів фільмів ХІІ Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA з короткою інформацією про кожен фільм

Абетка демократії: інформація

15.10.2015

Поінформованість демократичного суспільства про все, що відбувається всередині й довкола нього, є потребою часу. Загалом, роль інформації в сучасному світі стрімко зростає. Однак майже в кожній країні зберігається протистояння інтересів громадськості й держави в інформаційній сфері. На конституційному рівні це проявляється в протистоянні публічної влади і громадянського суспільства, народного і державного суверенітету.

Абетка демократії: свобода слова

12.10.2015

Свобода слова – класичне суб’єктивне право першого покоління, яке охоплює широкий комплекс можливостей вираження поглядів людини.

Абетка демократії: свобода творчості

12.10.2015

Забезпечення свободи творчості вимагає регулятивних можливостей як міжнародного, так і національного конституційного права. Захист творчості можна також вважати імперативом глобального інформаційного права, оскільки творець є постачальником новизни, яка поширюється незалежно від кордонів. Таким чином, свобода творчості є специфічною вимогою сучасного правового регулювання.

Інститут Медіа Права оголошує набір до Майстерні активних громадян

09.10.2015

МАГ – це річна програма практичних тренінгів для активних громадян з різних регіонів України з питань: дієвих антикорупційних інструментів; практичних аспектів доступу до публічної інформації; антикорупційного законодавства та механізмів співпраці громадськості з антикорупційними органами; практичних аспектів журналістських розслідувань; практикумів з вироблення дієвих громадських кампаній; а також низка майстер-класів з розвитку особистісних лідерських навичок.

«Програма медіаграмотності для громадян» для підготовки тренерів в 14 областях

09.10.2015

Проект «Програма медіаграмотності для громадян» оголошує конкурс на участь в тренінгу для підготовки тренерів в 14 областях України. До участі запрошуються соціально-активні громадяни, які цікавляться медіаосвітою та медіаграмотністю, а також мають сильну мотивацію ділитись своїми знаннями з іншими.

XII Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA стартує 16 жовтня

07.10.2015

Цього року найкращі документальні фільми на тему прав людини зможуть побачити мешканці понад 200 міст і містечок України. Довідки про 40 фільмів фестивалю та контакти регіональних партнерів можна знайти на офіційному веб-сайті Мандрівного фестивалю Docudays UA

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль