Публічна дискусія «Злочин без кари та кара без злочину» у Харкові

08.09.2016

У вівторок, 13 вересня, о 14:30 у приміщенні Харківської державної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка (пров. Короленка, 18) відбудеться публічна дискусія «Злочин без кари та кара без злочину». Захід відбувається з нагоди експозиції документальної банерної виставки «Жити або писати. Оповідач Варлам Шаламов».

Знову погроми

08.09.2016

Річ не в тім, до якої етнічної групи належить злочинець, а в тім, що виходити треба лише з принципу презумпції невинуватості кожного, чия провина не доведена. Особливо ж уважно слід ставитися до тих злочинів, де вину найрадніше звертають на якихось «не таких» людей, на тих, кого простіше звинуватити, вигнати, погромити.

Запрошуємо загальноосвітні навчальні заклади до участі в проекті «Школа – територія прав людини»

29.08.2016

Якщо ваш навчальний заклад готовий до змін, орієнтованих на демократичні цінності і права людини, тоді ми чекаємо саме вашу шкільну команду для участі в проекті.Останній термін подання заявки на участь у конкурсі: 17.00, 10 вересня 2016 року.

«Не читав, але засуджую»: як деякі ЗМІ показали зміни у початковій школі

19.08.2016

Тема зміни програм початкової школи викликала величезну увагу ЗМІ. Поруч із коректними матеріалами на цю тему, у медіа вистачало й очевидної ангажованості щодо «зрадофілії»: чого варті лише страшилки «про червону ручку» та «скасування таблиці

Мобільні групи – в пошуках діалогу

10.08.2016

Чугуївська правозахисна група взялася за реалізацію проекту «Школа з налагодження ефективного діалогу серед жителів Чугуївського району».

Виклики Волині

09.08.2016

В українському політичному дискурсі спостерігаємо нерозуміння історичного контексту проблеми, специфіки польсько-українських відносин в останні 25 років, а також неусвідомлення європейського виміру сучасної кризи у польсько-українських стосунках.

Проект "Последний адрес". Лекция Сергея Пархоменко в Харькове

08.08.2016

Проект «Последний адрес» – это широкая общественная инициатива, имеющая своей целью увековечение памяти наших соотечественников, ставших жертвами политических репрессий и государственного произвола в годы Советской власти.  Результатом такой инициативы будет установка многих тысяч персональных мемориальных знаков единого образца на фасадах домов, адреса которых стали последними прижизненными адресами жертв этих репрессий.

Увага! Нова поштова розсилка, - щомісячник ПРАВА ЛЮДИНИ НА ПІВДЕННОМУ СХОДІ УКРАЇНИ

01.08.2016

На нашому сайті з’явилася нова поштова розсилка, - щомісячник ПРАВА ЛЮДИНИ НА ПІВДЕННОМУ СХОДІ УКРАЇНИ (у PDF-форматі). Інформаційний бюлетень Коаліції громадських організацій та ініціатив «Справедливість заради миру на Донбасі», присвячений стану з правами людини на окупованих та контрольованих територіях Донецької та Луганської областей.

Конкурс на участь у Школі з прав людини для активістів українських правозахисних організацій

24.06.2016

Харківська правозахисна група проводить 23-27 серпня 2016 року в м. Харків Дев’ятнадцяту школу з прав людини для активістів українських правозахисних неурядових організацій. Заявки приймаються до 22 липня 2016 р.

Всі організації допомоги переселенцям в Україні – на одній мапі

03.06.2016

Всі організації допомоги переселенцям в Україні - на одній мапі. Тепер Ви можете шукати потрібну Вам допомогу в будь-якому куточку України через інтерактивну мапу. Сайт пропонує найповніший список громадських організацій і об’єднань, державних установ в форматі онлайн-мапи, а також новини та корисні інструкції для людей зі сходу та Криму.

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль