День безпечного Інтернету - виклик #saferinternetchallenge та освітні лекції

08.02.2017

Головна мета Міжнародного дня безпечного Інтернету, який традиційно відзначається у вівторок другого тижня лютого, - просувати ідеї відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів, особливо серед дітей та молоді.

«Загальна ситуація із правами дитини в Україні істотно не покращилась, а навіть погіршилася», – експерти

08.02.2017

До вашої уваги розділ щорічної доповіді правозахисних організацій «Права людини в Україні – 2016»

Конкурс на участь у другому спеціалізованому тренінгу з моніторингу прав дітей, перевезених із зони АТО

08.02.2017

До участі у тренінгу запрошуються представники громадськості з Харківської, Полтавської, Одеської, Запорізької, Донецької, Луганської, Дніпропетровської областей. Анкети приймаються до 1 березня 2017 року.

Як полагодити світ навколо себе: практичний путівник з громадського активізму

07.02.2017

Тільки практичні приклади реальних успішних проектів, в яких активісти об’єдналися та змогли впровадити зміни різного масштабу, в тому числі, організувати прибирання сміття. Курс знаходиться у вільному доступі та відкритий для кожного. Долучайтесь!

Інститут Медіа Права оголошує набір на дистанційний курс з доступу до інформації

07.02.2017

Дистанційний курс розроблений для працівників ЗМІ, зокрема, для журналістів і редакторів, а також для громадських активістів. Останній день подачі анкет – 12 лютого

Хочете більше знати про підхід, заснований на правах людини? Реєструйтеся для участі у тренінгу для громадських активістів

25.01.2017

Впродовж січня-лютого 2017 року ПРООН та ГО «МАРТ» організовують вісім регіональних тренінгів, присвячених підходу, заснованому на правах людини (Чернігів, Ужгород, Львів, Рівне, Дніпро, Кропівницький, Херсон, Краматорськ)

Літературно-історичний захід «Варлам Шаламов та Харків»

30.09.2016

У середу, 5 жовтня, о 16:00 у приміщенні Харківської державної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка (пров. Короленка, 18) відбудеться літературно-історичний захід «Варлам Шаламов та Харків»

Оголошення про конкурс на проходження онлайн-курсу «Вступ до теми права людини, недискримінація та проведення кампаній»

14.09.2016

Онлайн-курс розпочнеться 26-го вересня та триватиме чотири тижні. Взяти участь у конкурсі можна заповнивши онлайн-анкету. Проект реалізується ГО “ЦСД”, Проект Без Кордонів в партнерстві з ГО “Інсайт” за фінансової підтримки Фундації «Пам’ять Відповідальність Майбутнє»

Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності»

09.09.2016

До участі в Конкурсі запрошуються учні/учениці 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв, професійно-технічних училищ і студенти/студентки коледжів.Останній термін подання есе на Конкурс – 17:00, 1 листопада 2016 р.

Всеукраїнський конкурс навчально-методичних розробок з прав людини

09.09.2016

До участі в Конкурсі запрошуються педагогічні працівники/ці, творчі колективи навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій незалежно від фахової освіти, педагогічного стажу, віку. Останній термін подачі розробок - 17.00, 1 листопада 2016 р.

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль