Docudays UA-2017. Що ми побачимо за тиждень

20.03.2017

24 березня у Києві стартує XIV Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Локації фестивалю: Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6), кінотеатри «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19) та «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19).

Загальнодоступний онлайн-курс «Як ефективно спланувати та провести діалог»

17.03.2017

За допомогою курсу ви опануєте базовий рівень знань про діалог. Він буде цікавим та корисним всім, кому потрібно покращити власну майстерність ведення колективних обговорень або важливо збільшити ефективність своєї активної громадської, суспільно-політичної діяльності. Водночас, матеріали курсу стануть у пригоді всім, хто втомився від звичайних суперечок, порожніх дебатів та дискусій і прагне до реальних змін у взаємодії з іншими.

Дискримінація в школі, або про те, чи будити сплячого собаку в контексті “celebrate diversity“

10.03.2017

Дослідження «Академії моніторингу та експертизи» та «Інституту консолідації та партнерства» щодо заохочення поваги та дотримання конституційних принципів рівності і недискримінації в шкільних і позашкільних установах.

Карл Плеснер: розкривати людяність в нас самих

07.03.2017

Карл Плеснер (Данія), міжнародний сертифікований тренер з Ненасильницького спілкування і спеціаліст з відновлювального правосуддя, під час панельної дискусії «Примирення та порозуміння задля стабільності розвитку України» розповів про досвід своєї праці в зоні воєнних дій.

Роль директора у розвитку школи як центру громади

02.03.2017

Управлінська ефективність шкіл, роль директорів як лідерів шкіл, роль школи як центру, а не ізольованої інституції. ...Немає відкритих процедур щодо того, як діяти з вчителями, які не працюють ефективно. Тобто вчителі, чия кваліфікованість під сумнівом, часто залишаються на своїх посадах, не отримуючи додаткового супроводу чи навчання, що прямо впливає на результати учнів та репутацію вчительської професії.

580 тисяч дітей постраждали від війни на Донбасі. За кожним із них – окрема трагедія

01.03.2017

«Держава зараз не справляється з навалою проблем. Зараз є тенденція до відділення організацій від держави, ми не розраховуємо на державу як на помічника. Потрібно не лише закріплювати у законах, але й знаходити механізми, як вирішувати проблему знизу, і що робити, якщо з’являється проблема, яка не закріплена у законі», – вважає Вікторія Федотова, керівник Громадської організації «МАРТІН клуб».

У Києві відбувся круглий стіл «Українсько-російський діалог: можливості громадянського суспільства»

28.02.2017

24 лютого в Офісі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у рамках міжнародного миротворчого проекту «Молоді голоси за мир» відбувся круглий стіл «Українсько-російський діалог: можливості громадянського суспільства».

ЮНЕСКО опублікувала п’ять принципів медійної та інформаційної грамотності

28.02.2017

Міжнародна організація UNESCO опублікувала головні положення п’яти запропонованих нею правил щодо MIL - Laws of Media and Information Literacy, поєднуючи ці дві сфери як комбінацію знань та навичок, необхідних сучасному суспільству в усьому світі.

Інструменти російської пропаганди у країнах Східної Європи – однакові

28.02.2017

В усіх країнах Східної Європи та в Україні російська пропаганда використовує практично однакові інструменти і меседжі. Змінюються лише деякі акценти, з огляду на специфіку ситуації у кожній конкретній країні. Такими виявилися результати досліджень фахівців із Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини, Молдови та України, презентовані у рамках конференції «Інформаційна війна в Інтернеті. Викриття і протидія прокремлівській дезінформації в країнах Центральної та Східної Європи»

В Слов’янську поліція та громадськість вирішили разом підвищувати рівень безпеки в громаді

28.02.2017

Підвищення довіри населення до поліції та поліції до населення, подолання відчуженості та усвідомлення спільної відповідальності громадян та поліції за дотримання правопорядку в громаді – важливі завдання, що стоять сьогодні перед поліцією та громадами Краматорська і Слов’янська

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль