Що українці знають і думають про права людини?

07.09.2017

Результати загальнонаціонального соціологічного дослідження: сприйняття та розуміння проблематики прав людини в українському суспільстві назагал та серед окремих цільових груп (державні службовці, судді, поліцейські, вчителі, журналісти, правоохоронці). Висновки та рекомендації. Посилання на повний текст звіту

Ти і поліція

07.09.2017

Герой серії анімаційних фільмів «Ти і поліція» потрапляє у типові ситуації, в яких може опинитися будь-який підліток. Завданням мультфільмів є навчити дітей старшого шкільного віку поводитись з поліцією в рамках закону, вміти захищати свої права та не стати жертвою свавілля поліцейського.

Я задыхаюсь

13.06.2017

То́мас Ве́нцлова — литовский поэт, переводчик, литературовед, эссеист, диссидент и правозащитник. Один из основателей Литовской Хельсинкской группы. Статья опубликована впервые в июле 2010 года

Право на спілкування

07.06.2017

На мою думку було б доречним запровадити у звичайних школах та університетах спецкурси з мови жестів для того щоб всі люди могли на базовому рівні розуміти жести глухонімих

В Україні започаткували міжнародну премію «Відважна жінка України»

05.04.2017

Першою номінанткою премії «Відважна жінка України-2017» стала правозахисниця Олександра Матвійчук, яка працює в Центрі громадянських свобод.

Примирення та порозуміння в Україні: тенденції та ключові меседжі – Prostir Talks

04.04.2017

В останні роки тема примирення, інструментів фасилітації, діалогу, медіації стали частиною життя та одним із фокусів порталу "Громадський простір"

Адвокат з Одеси домоглася в суді визнання незаконною постанови Кабінету міністрів

04.04.2017

Одеська обласна організація Комітету виборців України за підтримки Центру стратегічних справ Української Гельсінської спілки з прав людини ініціювала судову справу про визнання незаконною постанови Кабінету міністрів про ввезення особистих речей кримчан при переїзді на материкову Україну.

Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності»

03.04.2017

До участі в Конкурсі запрошуються учні/учениці 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв, професійно-технічних училищ і студенти/студентки коледжів. Останній термін подання есе на Конкурс – 30 вересня 2017 р.

10 успішних історій українських переселенців

03.04.2017

Як криза може стати джерелом внутрішнього ресурсу, натхнення та поштовхом до кардинальних змін в житті людини, - розповідали представники Центру правових та політичних досліджень “СІМ” під час презентації збірки “Декалог примирення”, повний текст якої доступний за посиланням.

Фільм «Процес» про справу Олега Сенцова виходить в український прокат

31.03.2017

З 6 квітня «Процес» побачать глядачі у Києві, Вінниці, Запоріжжі, Львові, Одесі, Сумах та Харкові.

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль