Презентація нового Закону «Про громадські об’єднання»

24.01.2013

7 лютого, Київ. Якщо ви хочете зареєструвати НУО, або перебуваєте в процесі реєстрації, або ви просто хочете дізнатись більше про новий Закон «Про громадські об’єднання», Наталія Петрова відповість на всі ваші запитання

Відповіді на питання щодо закону «Про громадські об’єднання» - онлайн

24.01.2013

Маєте питання щодо процедури створення, реєстрації та діяльності громадських об’єднань згідно із новим законом «Про громадські організації»? Відповіді можна отримати, поставивши відповідне питання, на сайті gromzakon.org.ua

Права вчителя та громадський рух «За якісну освіту»

24.01.2013

Тези виступу на конференції «Розвиток освіти у сфері прав людини в Україні» (Київ, 07.12.2012, Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини»)

Проект Концепції громадянської освіти та виховання в Україні

05.01.2013

Проект оприлюднено на офіційному веб-сайті МОНмолодьспорту України (рубрика «Громадське обговорення»). Пропозиції щодо проекту приймаються до 10 січня 2013 року

Bad Santa. Чому я не тішуся новорічним поновленням права на протест в окремому кварталі Києва

31.12.2012

Від дитинства свята – це можливість подарунків. Я вже знаю, що саме отримаю 1 січня 2013 року. Від цього дня я, разом із однодумцями, колегами, товаришами й товаришками, знову зможу підійти до Генпрокуратури України і публічно висловити свою думку – без ризику негайно бути затриманим співробітниками охоронних органів.

Права человека и тоталитарные режимы

29.12.2012

Дискуссии в гимназии "Очаг" в рамках проекта "Права людини через призму новітньої історії України"

У Харківській області школи закриватимуть під гаслом «покращення» якості освіти

27.12.2012

Сокира «покращення якості освіти» зависла над понад 80 загальноосвітніми школами Харківщини.

Дети с особыми потребностями смогут учиться в обычных школах

27.12.2012

Во всех районах Харькова появятся учебные учреждения, приспособленные для детей с ограниченными физическими возможностями.

Про колективну відповідальність

20.12.2012

"Кожен європейський народ має у своєму минулому ганебні сторінки, про які він волів би забути (точніше, кожен окрім мого). Чи можна вимагати, аби люди, котрі не брали жодної особистої участи в цих недобрих справах, відчували провину і сором?.."

Історія нігерійського студента Олаолу Фемі - в онлайн ефірі

20.12.2012

21 грудня о 15.00 в онлайн-проекті "Події в третьому секторі" правозахисники та громадські діячі обговорюватимуть тему "Історія нігерійського студента Олаолу Фемі. Міжнародний резонанс". Учасники - Олександра Бінерт, Berlin Group for Human Rights in Ukraine; Таня Безрук, Фундація регіональних ініціатив - організаторка акцій на захист прав студента в Україні; Максим Буткевич, правозахисник (проект "Без кордонів").

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль