Держава порушує права учасників освітнього процесу, - опитування

30.06.2013

Результати експертного опитування "Право на освіту та права освітян: теорія та практика в Україні" свідчать про те, що в Україні постійно порушуються права учнів, студентів та освітян

Освітяни мають змогу отримати кваліфіковану правову допомогу юристів

29.06.2013

Консультації дозволять вирішувати проблеми, пов’язані із професійною діяльністю, захистом прав інтелектуальної власності, відносинами із адміністрацією, колегами, учнями, батьками, органами влади.

Настільна книга освітянина «Трудові та інші права у сфері освіти»

29.06.2013

Доступна електронна версія

Лекція свободи Наталії Яковенко

25.06.2013

"...для чого історикам взагалі інтелектуальна свобода? Тут відповідь, як на мене, однозначна: якщо він переступить рубіж допустимих втрат отих часток свободи, то рано чи пізно він перетвориться або на коліщатко в машині політтехнології, або на придворного співця чергової команди українських державотворців. І тут байдуже, під якими стягами яких кольорів працюють ці державотворці. Тому що місія науки – не обслуга і не оспівування. Місія науки, як закликав іще Грушевський – безперестанний скепсис..."

Смерть під час чиновницької перевірки

31.05.2013

Надзвичайна подія трапилася в Харківському професійному ліцеї будівництва. Напередодні, буквально на робочому місці, помер директор установи Йосип Іванків.

Розробка можливої превенції щодо катування та нелюдського чи принизливого поводження або покарання

15.05.2013

Мала академія наук України. Секція: правознавство

Ювенальна юстиція. Можливість впровадження в Україні

15.05.2013

Мала академія наук України. Секція: правознавство

Акцесорні зобов`язання як спосіб забезпечення зобов`язання

15.05.2013

Мала академія наук України. Секція: правознавство

Разом до збереження шкiл у малих громадах

02.05.2013

До проекту Східноукраїнський центр громадських ініціатив долучив Воронезький Центр громадсько-активних шкiл «Іскра». Iнтерв’ю з директором «Іскри» Киреченковою Н.С.

Харківська область: Новочернещинську школу рятують за допомоги грантів

29.03.2013

Новочернещинці не стали чекати, коли на їхню школу повісять замок. Тим паче, що їм трапилась нагода залучити на підтримку свого навчального закладу благодійні кошти проекту спільної ініціативи Европейського союзу та ООН. Але для того, щоб отримати гроші, потрібно було створити у селі громадську організацію...

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль