версія для друку

Громадянська Освіта, 2011,  №33
Оголошення та повідомлення

Стипендії на 2012 р. від Фонду ім. Джона Сміта

10.11.2011
джерело: www.civicua.org

Мета тритижневої програми - зміцнення і розширення розуміння демократичного процесу та ефективного держуправління шляхом навчальних програм і стажувань у Великобританії, які демонструють функціонування та роль громадських організацій в демократичному суспільстві.

«Ідеальний» кандидат повинен бути віком від 25 до 40 років, - молодий керівник, який працює в громадській сфері або місцевих органах влади, з успішним досвідом вирішення соціальних проблем, а також бути громадянином однієї з країн: Азербайджану, Вірменії, Грузії, Киргизстану, Молдови, Росії та України.

Основні вимоги до кандидатів:

Рівень володіння англійською мовою: 6.0 балів за шкалою IELTS і вище.
Досвід роботи: передбачається наявність досвіду роботи у кандидатів, які подають заявку, вони повинні працювати на момент подання заявки, і повинні продемонструвати наявність досвіду вирішення завдань в одній або більше із зазначених сфер. Примітка: всі надані рекомендаційні листи будуть перевірятися.
Професійний досвід: кандидати повинні працювати у сфері політики, органах центрального державного управління, місцевого урядового або економічного розвитку, комерційній сфері, галузі мистецтв, засобах масової інформації, юриспруденції (особливо в галузі прав людини), або в секторі НУО.

Крайній термін - 31 грудня 2011р.
Більш детальна інформація тут.
Джерело : johnsmithmemorialtrust.org

Додатки : Інформація ( 2012_Guidelines_for_Applicants.pdf, 129 Kb )

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль