версія для друку

Громадянська Освіта, 2011,  №03
Нові видання, Права людини в школі

У Львові працює громадська юридична приймальня захисту права на освіту

17.01.2011
джерело: www.civicua.org

З 15 січня у Львові розпочинає роботу громадська юридична приймальня з захисту права на освіту. Про це 13 січня повідомили у прес-службі ЛМР. Громадську приймальню організовує Регіональний благодійний фонд «Резонанс» у рамках проекту «Моніторинг дотримання права на освіту у Львівській області».

Тут мешканці зможуть одержати відповіді на питання про те, як дитина може отримувати освіту, перебуваючи в медичному закладі; чи зобов’язаний вчитель проводити індивідуальні заняття вдома з дитиною-інвалідом і що робити, якщо вчитель відмовляється; за яких умов учень може бути відрахований зі школи; що робити, якщо дитину відмовляються брати до дитячого садка; що таке статут школи і хто його розробляє/приймає, або інші документи, які стосуються функціонування системи дошкільної та середньої шкільної освіти в Україні.

Консультації можна отримати за номером телефону 243-94-09 або безпосередньо у громадській приймальні у понеділок, середу та четвер з 12.00 до 16.00 за адресою: м. Львів, вул. Лисенка, 38 (вхід з вул. Садовського).

Попередній запис за тел.: 243-94-09.

Довідка.

Громадська приймальня працює в рамках проекту «Моніторинг дотримання права на освіту у Львівській області», що реалізується Регіональним благодійним фондом «Резонанс».

Відкриття приймальні стало можливим завдяки проекту «Розвиток громадянського суспільства», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії впродовж 2009-2012 років.

Джерело : Західна інформаційна корпорація

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль