версія для друку

Громадянська Освіта, 2011,  №03
Оголошення та повідомлення

Міжнародна літня школа «Права людини та медицина»

17.01.2011
джерело: www.civicua.org

Гельсінський Фонд з Прав Людини оголошує конкурс на участь у Міжнародній літній школі з прав людини «Права людини та медицина», яка буде проходити у Варшаві-Медзешіне з 25 червня по 2 липня 2011 року. Літня Школа в 2011 р. присвячена питанням, пов’язаним із захистом прав людини в медичній системі.

До участі в Школі запрошуються активісти правозахисних неурядових організацій, співробітники вузів, а також представників органів влади й установ, що ведуть діяльність, пов’язану з правами людини у галузі медицини з країн Центральної і Східної Європи та СНД.

Робочою мовою Школи є російська.

Кандидати повинні мати вищу освіту або бути на останньому курсі у вищому навчальному закладі.

Лекції будуть проводитися відомими професорами і експертами, що спеціалізуються в питаннях, пов’язаних із захистом прав людини у галузі медицини.

Учасники (всього 50 осіб) будуть відібрані комісією на конкурсній основі. У зв’язку з обмеженим фінансуванням, тільки 25 учасників з цього числа одержать відшкодування на проживання у двомісних номерах і харчування під час проведення Школи.

Близько 25 осіб зможуть взяти участь у Школі, сплативши витрати за проживання та харчування - так, як зазначено у формулярі заявки.

Організатори забезпечують всім учасникам безкоштовно: лекції, практичні заняття, а також їхній переклад, навчальні матеріали, медичне страхування на час перебування в Польщі - за умови участі у всіх заняттях Школи.

Учасники можуть звертатися до Гельсінського Фонду за стипендіями на часткове відшкодування дорожніх витрат до Польщі. Не будуть відшкодовані витрати, пов’язані з отриманням візи, а також витрати, пов’язані з проживанням у готелях і харчуванням під час подорожі.

Бажаючі взяти участь у Школі повинні вислати електронною поштою або звичайною поштою такі документи:

- Заповнений формуляр заявки на участь,
- Коротке резюме (CV),
- Рекомендаційний лист із організації або місця роботи.

Надсилати документи електронною поштою:
або за адресою:

Helsińska Fundacja Praw Człowieka
ul. Zgoda 11, 00-018 Warszawa, POLSKA

Крайній термін подачі заявок 28 лютого 2011.

Документи повинні бути заповнені на комп’ютері або вручну друкованими літерами. Тільки повні комплекти документів, вислані разом, в яких заповнені всі необхідні пункти, будуть прийняті до розгляду.

Кандидати будуть сповіщені про результати конкурсу до 30 квітня 2011.

Джерело : Гельсінський Фонд з Прав Людини

Додатки :

Программа школы ( program_2011.rtf, 3649 Kb ) 

Бланк заявки на участие ( aplikacja_2011.rtf, 135 Kb )

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль