Стажування зі студентського самоврядування в Польщі

02.09.2010
джерело: www.civicua.org

Парламент Студентів Республіки Польща запрошує на програму стажування для представників Органів студентського самоврядування Українських ВНЗ. Стажування проходитиме 11-17 жовтня 2010 року в різних містах, в провідних вищих навчальних закладах Польщі: Ягелоньський Університет, Варшавський Університет, Торуньський Університет, Ґданьський Університет, Ґданська Політехніка, Варшавська Політехніка, Підліська Академія в Сєдльцах, Природничий Університет в Любліні, Люблінський Католицький Університет Івана Павла ІІ).

Під час програми учасники матимуть можливість побачити, як функціонують студентські організації, як виглядає система вищої освіти, познайомитись з найактивнішою молоддю, поділитись досвідом, і приємно-продуктивно провести час.

Кошти перебування в Польщі — оплачують організатори. Внесок учасників — оплата дороги до місця перебування і з Любліна додому (організатори можуть написати листа з проханням до ректора про покриття коштів).

В стажуванні може взяти участь кожен, хто є студентом в Україні, для цього треба заповнити анкету, після чого організатори зв'яжуться з вами з метою подальшої реєстрації.

Зголошення приймаються до 14 вересня до 24:00 за українським часом, кількість місць обмежена.

Контакти:
tel: +48 609 750 843,
[email protected],
[email protected]



Джерело : Європейський простір

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль