версія для друку

Громадянська Освіта, 2008,  №03
Оголошення та повідомлення

Конкурс УГСПЛ на участь у курсі для тренерів з прав людини

29.01.2008
джерело: helsinki.org.ua

Ми раді повідомити про оголошення конкурсу на участь у Курсі для тренерів з прав людини, що організовує Українська Гельсінська Спілка з Прав Людини разом з Норвезьким Гельсінським Комітетом за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».

Очна частина Курсу охопить 14 днів і відбуватиметься шляхом організації двох 7-денних тренінгів. Орієнтовні дати першого тренінгу: 28 лютого - 5 березня 2008 року. Другий тренінг планується на кінець березня – початок квітня 2008 року.

До участі у конкурсі запрошуються активісти, які працюють у сфері захисту прав людини та мають мотивацію організовувати й проводити навчальні програми з прав людини. Бажано, щоб учасники конкурсу вже мали досвід викладацької діяльності, досвід участі в організації навчальних заходів та програм з прав людини або суміжних тем.

У рамках Курсу, його учасники отримають спеціальну підготовку щодо того, як організувати та провести Школу з Прав Людини з використанням Керівництва, розробленого Норвезьким Гельсінським Комітетом. Учасники курсу зможуть підвищити свій рівень знань і умінь у сфері навчання правам людини, обстоювання демократичних цінностей та захисту прав людини.

Навчальним Курсом для тренерів з прав людини розпочнеться Програма Навчання Правам Людини в Україні. В рамках цієї програми протягом 2008 року відбудуться Школи для молодих людей, які мають зацікавленість у співпраці з недержавними правозахисними організаціями та Школи для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів.

Точні дані про місце проведення першого тренінгу в рамках Курсу будуть повідомлені пізніше. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників тренінгу, витрати на проїзд до місця проведення тренінгу й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів й у межах вартості проїзду купейним вагоном). 

Для участі у Курсі необхідно подати Заявку та своє Резюме (автобіографію) .

Аплікаційна форма у форматі MS WORD: doc-file (32.256 kb) 

Формування групи учасників Курсу відбуватиметься шляхом організації та проведення конкурсу.

Просимо надсилати документи на участь у Конкурсі поштою за адресою: 04071, м. Київ, вул. Олегівська, 36, кім. 309 або електронною поштою на адресу: [email protected]

Просимо звернути увагу, що лист повинен надійти до кінцевої дати подачі документів!

Кінцева дата подачі документів для участі у конкурсі: 15 лютого 2008 року.

Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати не пізніше 18 лютого 2008 року.

Контакти для отримання додаткової інформації:

Телефон/факс: 8 04622 77 41 10;

Телефон моб.: +38 050 9219967

E-mail: [email protected]

Контактна особа: Сергій Буров

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль