версія для друку

Громадянська Освіта, 2007,  №09
Методичні розробки для старших класів

Електронний підручник „Основи правознавства”

18.01.2007
джерело: www.gurt.org.ua

м. Рівне, 16 січня 2007 року. Днями вчителі та учні усіх загальноосвітніх шкіл Рівненщини матимуть змогу оцінити український електронний посібник з правознавства. На думку розробників, наявні у школах друковані підручники з цієї дисципліни не в змозі оперативно відображати зміни в законодавстві та повноцінно зацікавити дітей. Презентація інтернет-посібника, створеного задля вирішення цієї проблеми, відбулася 16 січня під час засідання Рівненського прес-клубу.

Скористатися електронним підручником „Основи правознавства” зможе кожен, хто має комп’ютер (якщо вірити статистиці Міністерства освіти та науки, всі школи України обладнані комп’ютерними класами). Він безкоштовний і має вигляд сайту за адресою http://book.li.org.ua/ . У кого ж доступу до «всесвітньої павутини» немає, зможе скопіювати підручник із компакт-диска, який буде безкоштовно поширено через методистів відділів освіти у рівненських, волинських та хмельницьких школах.

На думку Василя Самолюка, директора Інституту права та правосуддя Острозької академії, керівника благодійного фонду „Правничі ініціативи”, мультимедійний підручник дуже гнучкий, адже він постійно оновлюватиметься, враховуючи поточні зміни в законодавстві та побажання читачів, також він вміщує не лише теоретичні знання, а й кольорові ілюстрації, інтерактивні завдання, тести, поради для вчителя щодо вдосконалення уроку, перелік тем для учнівських есе.

Антоніна Торбіч
Рівненський прес-клуб
вул.Д.Галицького,19/205, м. Рівне
Тел./факс: +38 (0362) 608 839
Ел. пошта: [email protected]
Інтернет-сайт: http://rivne.cure.org.ua  

 

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль