версія для друку

Громадянська Освіта, 2005,  №24
Різне, Релігія і школа

Оголошення про конкурс «Дивись на мене як на рівного»

01.11.2005
 Журнал «Соціальне партнерство” оголошує творче змагання-конкурс „Дивись на мене як на рівного”. Запрошуємо взяти участь усіх, кому не байдужа доля людей з інвалідністю, хто має що сказати на їхній захист, у кого є цікаві думки, ідеї, хто знає, як поєднати права і реальні можливості для повноцінного життя.

Фото-конкурс. На конкурс можна надсилати як кольорові так і чорно-білі якісні знімки розміром 10х15 (електронний варіант не більше 1 Мб). Бажано супроводжувати знімки підписами. Надіслані знімки редакція не повертає.

Літературний конкурс. Приймаються роботи у будь-якому жанровому оформленні: нариси, фельєтони, репортажі, оповідання тощо, в яких висвітлюється життя інвалідів. Обсяг однієї роботи - до 3 друкованих аркушів.

Творче змагання "Дивись на мене як на рівного" провадиться з 1 вересня по 31 грудня 2005 року. Кращі роботи будуть опубліковані на сторінках журналу. Переможці конкурсу отримують цифрові фотокамери та заохочувальні призи. Чекаємо на Ваші роботи! Бажаємо творчого натхнення та вдачі!

Роботи надсилайте на адресу: м. Київ, вул. Тарасівська, 38, оф. 1 (з приміткою: "на конкурс"). Обов’язко­во вказати прізвище, ім’я автора роботи та контактний телефон. Електронна пошта редакції: [email protected] або [email protected]

„Гурт” #39 (276), http://www.gurt.org.ua


Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль