версія для друку

Громадянська Освіта, 2002,  №09
Різне, Релігія і школа

"ДОБА" - НОВИЙ ЖУРНАЛ З ГРОМАДЯНСЬКОЇ ОСВІТИ

06.12.2002

Вітаємо педагогічну громадськість з народженням нового високопрофесійного педагогічного журналу "Доба" - науково-методичного видання з громадянської освіти Всеукраїнської асоціації викладачів історії та суспільних дисциплін "Нова Доба".

"Добираючи матеріал для першого номеру нашого журналу, ми сподіваємось на те, що він стане знаряддям і путівником для тих, хто бачить потребу у розвитку громадянської культури в Україні, прагне розвивати громадянське суспільство і демократію, викладаючи основи громадянського життя у навчальних закладах, клубах та центрах позашкільної роботи, молодіжних громадських організаціях. - пише у передмові головний редактор Олена Іванівна Пометун, доктор педагогічних наук, професор, завідувач лабораторії шкільної історичної освіти АПН України, керівник мережевої програми "Практичне право" ІМЦ "Дебати" - На його сторінках ми плануємо знайомити Вас із теорією громадянської освіти й виховання, надавати безпосередню методичну допомогу вчителям-практикам. На вас чекають цікаві публікації новостворених теоретичних і методичних напрацювань з громадянської освіти, новини вітчизняного та зарубіжного досвіду викладання, інформація про семінари, конкурси та акції, у яких Ви зможете взяти участь. Сподіваємось, що журнал стане в нагоді не тільки тим педагогам, які вже розпочали діяльність в галузі громадянської освіти, але й вчителям історії, права та інших соціогуманітарних дисциплін, методистам закладів післядипломної освіти та вищих педагогічних навчальних закладів, керівникам навчальних установ, батькам".

Журнал безкоштовно розповсюджуватиметься лише серед конкретних навчальних закладів, які подадуть письмову заявку на регулярне отримання цього часопису. Заявка має включати адресу навчального закладу, телефон, електронну пошту (якщо є), посаду та прізвище особи, яка робить заявку, підпис і дату.

Адреса редакції:

Асоціація "Нова Доба"

вул. Галицька, 1/5

79008 м. Львів

Телефон (0322) 74-34-55

Тел/факс (0322) 97-66-89

Ел. пошта [email protected]

Телефон головного редактора (044) 561 1882, 563 9817

Уся інформація видання буде розміщена на веб-сторінці www.doba.lviv.ua

Рекомендувати цей матеріал

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль