Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1487680700


MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді

21.02.2017
джерело: www.stiftung-evz.de

Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами. Крім того, програма також підтримує тристоронні зустрічі з молодими людьми з Росії.

В контексті зустрічей має бути надана можливість спільно опрацювати проект в сфері історично-політичної чи правозахисної освіти, німецько-українських відносин, ненасильницького вирішення конфліктів,  або інших подібних актуальних тем. Також можуть бути підтримані і обміни з мистецькою, або медіальною складовою, як, наприклад, театральні проекти, фільми, виставки, або інтернет-портали.

Які витрати можуть бути профінансованими?

В рамках проекту можуть бути підтримані витрати на персонал, проїзд, проживання та харчування, а також підготовка та презентація результатів. Обсяг асигнування залежить від кількості учасників з Німеччини та України (можливо, і з Росії) та від запланованих заходів. Зустрічі повинні відбуватися в Німеччині та/або в Україні. Власний внесок та внесок третьої сторони є бажаними, але не є умовою для асигнування.

Хто може подати заявку?

Заявник на отримання гранту може бути або приватною або юридичною особою. Отримувачем гранту можуть бути тільки юридичні особи, такі як навчальні заклади, університети, організації, об’єднання з Німеччини та України.

Німецько-українсько-російські проекти

Німецько-українсько-російські зустрічі молоді: Можливі, але як? PDF
Немецко-украинско-российские встречи молодежи: Осуществимы, но как? PDF
Deutsch-ukrainisch-russische Jugendbegegnungen: machbar, aber wie? PDF

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА:

Програма підтримки „MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді" фінансується у 2016 році з коштів Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду ім. Роберта Боша.

Рекомендувати цей матеріал