Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1444141298


Тренінг «Доступні для кожного: набір інструментів для моніторингу судових процесів»

06.10.2015

Група громадського спостереження «ОЗОН» запрошує на тренінг, присвячений моніторингу судів в Україні «Доступні для кожного: набір інструментів для моніторингу судових процесів»

17 жовтня 2015 року у м. Дніпропетровськ.

Суди працюють неякісно? Відсутня довіра до судів? Так, але самими негативними постами у соціальних мережах та ЗМІ ситуацію не зміниш. Потрібні спільні системні дії громадянського суспільства. Якщо вважаєш себе його частиною, чекаємо тебе 17 жовтня 2015 року (субота) у м. Дніпропетровськ.

Наш інструмент – громадський моніторинг. Навчитися ним користуватися під силу кожному.

Запрошуємо усіх бажаючих на навчальний тренінг, на якому ви:

·         Ознайомитеся із успішними практиками контролю судової системи на прикладі роботи групи громадського спостереження «ОЗОН»;

·         Дізнаєтеся про цікаві аспекти резонансних судових засідань, зокрема щодо питань люстрації та перевірки суддів;

·         Навчитеся як організовувати та проводити громадський моніторинг у вашому місті.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету учасника навчальних заходів «ОЗОН» за посиланням: http://bit.ly/1bIlVUl до 12 жовтня 2015 року включно та поставити лайк нашої сторінки https://www.facebook.com/OZON.monitoring, де ви до того ж дізнаєтеся багато цікавої та актуальної інформації про суди.

Точні час та місце буде повідомлено зареєстрованим кандидатам на навчання.

Тренінг проводиться для жителів м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, якщо Ви бажаєте приїхати з іншого регіону, це питання потрібно узгоджувати з організаторами додатково. Організатори компенсують проїзд в межах області, забезпечують учасників харчуванням та роздатковими матеріалами. Пріоритет у відборі надається учасникам кампанії «Суд – не тільки судді!».

У разі виникнення додаткових питань прохання надсилати лист на пошту з темою листа «Тренінг 26.09.15 у м. Діпропетровськ - питання» або за телефоном 050 41 12 047, 097 674 85 68.

Орієнтовна дата найближчого наступного тренінгу 31 жовтня 2015 року у м. Харкові. 

Довідково: група громадського спостереження «ОЗОН» – добровільне об’єднання активних громадян – передусім, громадських активістів, юристів, журналістів, які усвідомлюють важливість якісного громадського контролю за державними органами, а також за ключовими процесами, які відбуваються на лінії зіткнення суспільства та держави або людини та держави, зокрема, під час мирних зібрань та судових процесів. За результатами спостережень «ОЗОНівці» оприлюднюють висновки та рекомендації. Громадські спостерігачі – незалежна сторона, вони завжди залишаються поза межами процесу. Детальнішу інформацію можна отримати у соціальних мережах www.facebook.com/OZON.monitoring та на сайті організації-засновниці, Центр Громадянських Свобод http://ccl.org.ua/activities/hr/ozon/

Скачати:

  Анонс. Тренінг у Дніпропетровську 17.10.2015

Рекомендувати цей матеріал