Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1360342173


Конкурс на участь у тренінгу з громадського моніторингу діяльності міліції ( м. Київ)

08.02.2013
автор: Євген Крапивін
джерело: umdpl.info

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ) розпочинає чергову серію навчань методам громадського моніторингу діяльності міліції. Тренінги пройдуть за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (США) та за організаційної допомоги Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

Перший тренінг відбудеться 15-17 березня 2013 року в м. Києві. До участі у ньому запрошуються активісти недержавних організацій, працівники засобів масової інформації, які мають мотивацію активно діяти в сфері захисту та підтримки прав людини, співпрацюють або зацікавлені в співпраці з правозахисними організаціями щодо громадського контролю діяльності правоохоронних органів.

Учасники тренінгів отримають:

Претенденти на участь у тренінгах повинні бути готові:

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників тренінгу, витрати на проїзд до місця проведення тренінгу й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів й у межах вартості проїзду рейсовим автобусом, купейним або плацкартним вагоном поїзда, окрім поїздів Інтерсіті+). Після закінченню тренінгу учасники отримують сертифікат.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити електронну форму за посиланням: http://edu.helsinki.org.ua/zajavka (зверніть увагу, що доступ до анкети мають лише зареєстровані користувачі сайту)

Кінцева дата реєстрації до участі у тренінгу – 26 лютого 2013 р.

Заявки, отримані пізніше зазначеного терміну, розглянуті не будуть.

Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору.

Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати протягом 5-ти днів після кінцевої дати отримання конкурсних документів.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Євген Крапивін,
Асоціація УМДПЛ
+38 (098) 96 94 620
[email protected]

 

Рекомендувати цей матеріал