Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1351067608


Програма малих грантів Україна - РФ

24.10.2012
автор: Людмила Роман
джерело: edu.helsinki.org.ua

Товариство Лева (Львів, Україна), Самарська міська молодіжна громадська організація «Педагогічний клуб «Радуга» (Самара, Росія) та Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) оголошують конкурс на отримання малих грантів для громадських організацій (а також освітніх установ у співпраці з громадськими організаціями) для реалізації спільних партнерських українсько-російських транскордонних проектів.

До подачі заявок запрошуємо організації з України і Російської Федерації.

Метою Програми є підтримка громадянського суспільства в Україні та Російській Федерації шляхом зміцнення громадських організацій, освітніх ініціатив та місцевого самоврядування, а також поліпшення обміну досвідом між організаціями з обох країн.

Пріоритети програми: 
• Місцеві ініціативи, які інтегрують місцеве співтовариство
• Місцеві ініціативи спрямовані на охорону навколишнього середовища та поліпшення якості життя в громадах
• Сталий розвиток місцевих спільнот
• Розвиток міжсекторного партнерства і співробітництва
• Передача інноваційного досвіду.

Організації, які бажають отримати фінансування повинні заповнити та надіслати Аплікаційну форму, яка додається до цього оголошення. Обов’язковою умовою для отримання фінансування є:

- Наявність партнера (для української громадської організації – партнер в Російській Федерації, для російської організації - партнер в Україні);

- Спільна участь партнерів у реалізації проекту. 

Максимальний розмір фінансування в рамках Програми малих грантів не перевищує еквівалент 2000 доларів США.

При необхідності кожен з аплікантів може отримати додаткове дофінансування на покриття транспортних витрат за проектом в рамках Програми індивідуальних візитів.

Для участі в Конкурсі необхідно вислати заповнену Аплікаційну форму на електронну адресу до 02листопада 2012.


Заявки не в електронній формі або надійшли пізніше зазначеного терміну розглядатися не будуть. Інформація про результати розгляду заявок буде направлена ​​заявникам до 10 листопада 2012 р.

У разі затвердження заявки з аплікантом буде підписаний договір про фінансування запланованих заходів в рамках затвердженого бюджету.

Реалізація проектів має бути завершена до 28 лютого 2013 року.

Після завершення проекту, його виконавцем складається повний фінансовий і тематичний звіти про його реалізацію, які надаються Товариству Лева в 15-денний термін після завершення проекту. Фінансовий звіт включає копії всіх фінансових документів (квитки, квитанції і чеки тощо). Форми звітів надаються кожному учасникові після підписання з ним договору про фінансування проекту.

Адреса для додаткової інформації в Україні:

Товариство Лева
вул. Дрогобича 8/12
79000, Львів, Україна
e-mail:
тел.: +380 98 444 91 83 (Людмила Роман)
           +380 67 673 38 33 (Андрій Нечипорук)
факс: +380 67 231 89 71

Завантажити аплікаційну форму

Рекомендувати цей матеріал