Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1343980951


Тренінг: Як змонтувати відеоролик?

03.08.2012
джерело: helsinki.org.ua

Кажуть,  краще один раз побачити ніж 100 разів прочитати. Центр інформації про права людини запрошує взяти участь у тренінгу з відеомонтажу для активістів правозахисних організацій. Ми навчимо правозахисників використовувати відео для захисту прав людини.

Ви завжди мріяли навчитися доносити інформацію за допомогою відео, робити власні ролики на Youtube? Ми надамо вам такий шанс!

Ви навчитеся, як дуже просто і швидко можна зробити якісний ролик із відзнятого матеріалу ще вранці. Камера + комп’ютер = Ваша домашня телестудія.

Наш тренер: Юрій ПАНІН - технічний директор та тренер програми DFJ. Програма Digital Future of Journalism http://dfj.org.ua/ - спільний проект з навчання працюючих журналістів між МБФ Ріната Ахметова "Розвиток України" та Могилянською школою жірналістики (НаУКМА). З 2005 року викладає в Школі журналістики відеовиробництво та мультимедіа. Профіль в ЛінкедІн: http://ua.linkedin.com/in/yurmas З 2002 року займається професійною діяльністю у сфері фотографії, відеовиробництва та дизайну. 

Організаційні питання:

Для участі у тренінгу заповніть анкету (Анкета учасника тренінгу). ОБОВЯЗКОВО вкажіть як отримані навички допоможуть вам в роботі в сфері захисту прав людини.  

Дата проведення: 15 серпня 2012 року з 16 год по 19 год.
Місто Київ. Точна адреса буде повідомлена відібраним учасникам.

Дедлайн для подання заявок: 13 серпня 2012 року.

Контактна особа: Марина Говорухіна 050 612 00 20. Анкети надсилайте за адресою: [email protected] з вказівкою «Участь у тренінгу»

 

Рекомендувати цей матеріал