Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1320162914


Товариство Лева оголошує конкурс малих грантів

01.11.2011
автор: Людмила Роман

Товариство Лева (Львів, Україна), СММГО «Педагогічний клуб «Радуга» (Самара, Росія) та Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) оголошують конкурс на отримання малих грантів для громадських організацій (а також освітніх установ у співпраці з громадськими організаціями) для реалізації спільних партнерських українсько-російських транскордонних проектів.

До подачі заявок запрошуємо організації та установи з України та Російської Федерації.

Метою Програми є підтримка громадянського суспільства в Україні та Російській Федерації шляхом зміцнення громадських організацій, освітніх ініціатив та місцевого самоврядування, а також покращення обміну досвідом між організаціями з обох сусідніх країн.

Пріоритети програми:
• Місцеві ініціативи, які інтегрують місцеву громаду
• Місцеві ініціативи, спрямовані на охорону навколишнього середовища та поліпшення якості життя в локальних громадах
• Сталий розвиток місцевих громад
• Розвиток міжсекторного партнерства і співробітництва
• Передача інноваційного досвіду.

Організації, які бажають отримати фінансування, повинні заповнити та надіслати Аплікаційну форму, яка додається до цього оголошення. Обов'язковою умовою для отримання фінансування є наявність партнера (для української ГО - в Російській Федерації, для російської ГО - в Україні) та їх спільна участь у реалізації проекту.

Максимальний розмір фінансування в рамках програми малих грантів не перевищує еквівалент 2000 доларів США.

Кожен аплікант у разі потреби може отримати у рамках Програми індивідуальних візитів додаткове фінансування на компенсацію транспортних витрат згідно бюджету проекту.

Заповнені Аплікаційні форми надсилайте за електронною адресою до 17 листопада 2011 року. Заявки приймаються лише в електронній формі. Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть. Інформація про результати розгляду заявок буде надіслана аплікантам до 20 листопада 2011 р. У разі затвердження заявки апліканта з ним буде підписаний договір про фінансування запланованих заходів в рамках затвердженого бюджету. Реалізація проектів має бути завершена до 15 січня 2012 року.

Представники організацій, які отримають фінансування, будуть запрошені до участі в інформаційно-орієнтаційному семінарі, який відбудеться в грудні 2011 року. Участь у такому семінарі може бути умовою для отримання фінансування.

По завершенні проекту його виконавцем складається повний фінансовий і тематичний звіти стосовно реалізації проектних заходів. Звіти надаються Товариству Лева в 15-денний термін після завершення проекту. Фінансовий звіт включає копії всіх фінансових документів (квитки, квитанції і чеки тощо). Форми звітів надаються кожному учасникові після підписання з ним договору про фінансування проекту.

Адреса для додаткової інформації в Україні:

Товариство Лева, Львів, Україна
e-mail:
тел. +380 98 444 91 83 (Людмила Роман)
+380676733833 (Андрій Нечипорук)
+380 32 260 32 74

Додатки :
Аплікаційна форма ( application_small_grants_UA_RU_2011.doc, 48 Kb )

Рекомендувати цей матеріал