Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1319712621


Дотримання права на освіту у Львівській області: рапорт з моніторингу

27.10.2011
автор: Олена Грабовська
джерело: www.civicua.org

Чи дотримуються сьогодні принципи наявності, доступності, прийнятності та адаптивності освіти досліджували учасники моніторингу, який проводився у 2010-2011 роках у Львівській області.

Моніторинг було реалізовано Регіональним благодійним фондом «Резонанс» завдяки проекту «Розвиток громадянського суспільства», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012рр.

Пропонуємо Вам ознайомитися з результатами моніторингу дотримання права на освіту, а також рекомендаціями щодо змін, необхідних для забезпечення та захисту права на освіту на обласному та всеукраїнському рівні.

Публікація буде цікавою для працівників системи освіти, юристів, громадських активістів та усіх, хто цікавиться питаннями, пов’язаними із дотриманням прав людини в Україні.

Ми віримо, що результати моніторингу будуть корисними для подальшого покращення функціонування системи шкільної освіти в Україні.

З питань поширення та можливості отримати друковану версію рапорту просимо звертатись за адресою: м. Львів, вул. Лисенка, 38, або на адресу електронної пошти: .

Джерело : resonance.at.ua

Додатки
: Дотримання права на освіту у Львівській області: рапорт з моніторингу ( Raport.pdf, 2936 Kb )

Рекомендувати цей матеріал