Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1315490985


Школярі тестуватимуть он-лайн гру проти насильства

08.09.2011

До уваги редакторів та журналістів!

9 вересня 2011 року о 13-00 в приміщенні школи №187 (вул. Волгоградская, 23) відбудеться презентація он-лайн гри проти насильства, яка з вересня з’явиться в соціальних мережах Facebook та ВКонтакте.

Перша в Україні соціальна гра, яка покликана зіштовхувати гравця з різними формами насильства та змоделювати позитивну поведінку, створена у рамках інформаційної кампанії «Залишайся людиною» за підтримки проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент», Представництва ЄС та Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту та громадської організації Школі рівних можливостей.

Відомий дитячий психолог Валерія Кукса у вигляді майстер-класу продемонструє підліткам усі етапи гри, під час якої вони обиратимуть, а психолог аналізуватиме можливе вирішення конфліктних ситуацій.

Учасники заходу:

- Представники Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, Представництва ЄС, проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент»;

- дитячий психолог;

- підлітки та викладачі.

 

По завершенні майстер-класу журналістам буде надана можливість дізнатися про враження юних учасників та поспілкуватися з організаторами заходу.

 

Для акредитації звертайтесь до Юлії Бабко, 063-710-13-96, 458-44-40, [email protected]. Акредитація відкрита до 20:00 8 вересня 2011 року.

 

Довідка

Онлайн-гра – це одна із складових Всеукраїнської інформаційної браслетної кампанії проти насильства «Залишайся людиною», основна мета якої - сформувати в свідомості українців неприйняття домашнього насильства та зламати стіну мовчання навколо цього явища. В рамках кампанії в Україні активісти поширюють 500 000 малинових браслетів, в поліклініках розповсюджено 100 000 інформаційних карток з номерами гарячих ліній для постраждалих від домашнього насильства. Соціальна кампанія реалізується спільно Проектом Європейсько го Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України.

Рекомендувати цей матеріал