Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1315394637


Запрошуємо взяти участь у конкурсі «Україна моєї мрії»!

07.09.2011

З нагоди двадцятої річниці державної незалежності України Європейська Асоціація Українців (Брюссель) та Центр розвитку суспільства (Київ) оголошують конкурс письмових творчих робіт «Україна моєї мрії».

Запрошуємо всіх помріяти, якою кожен з нас хоче бачити Україну у ІІІ тисячолітті? В якому суспільстві кожен з нас хоче жити, яку державу будувати? На яких цінностях, засадах, ідеях має створюватись майбутнє України? Що необхідно зробити, щоб омріяна Україна стала реальністю?

Умови Конкурсу

Взяти участь у конкурсі може кожен мешканець України або закордонний українець у віці від 14 років і старше. Для цього необхідно надіслати свою письмову творчу роботу на тему «Україна моєї мрії» на адресу оргкомітету Конкурсу.

Роботи приймаються:
- в електронному вигляді через мережу Інтернет на електронну адресу оргкомітету
- або в друкованому вигляді на поштову адресу голови Оргкомітету: 01001, місто Київ-1, а/с 250-В, Олексію Толкачову.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: Письмова творча робота «Україна моєї мрії» має бути написана українською мовою, обсягом від 3 до 5 аркушів формату А-4, шрифт Times New Roman, 14 кегль, інтервал 1.5, поля стандартні.

На початку творчої роботи учасник Конкурсу має зазначити свої повне прізвище, ім’я та по-батькові, рік народження, адресу проживання (поштового листування), контактний телефон, електронну адресу (за наявності), а також тему роботи. Школярі та студенти мають зазначити назву навчального закладу, а також клас або курс навчання.

Прийом робіт завершується 14 жовтня 2011 року.

З детальними умовами Конкурсу можна ознайомитись на Інтернет-сайті www.ukrassociation.eu в розділі «Конкурс «Україна моєї мрії».

Серед членів журі Конкурсу – член Римського клубу, доктор Богдан Гаврилишин, філософ, академік Мирослав Попович, журналіст Сергій Рахманін та інші авторитетні українці.

На переможців чекають цінні призи: сучасні ноутбуки, стильні нетбуки, електронні книжки та інші цінні подарунки. Також найкращі роботи будуть опубліковані в провідних засобах масової інформації України.

З усіх питань, що стосуються участі та підтримки Конкурсу «Україна моєї мрії» звертайтеся до відповідального секретаря Конкурсу Валерія Савицького за електронною адресою: [email protected] або телефоном: +38-050-544-75-23

Рекомендувати цей матеріал