Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1188909465


«Навчання правам людини для верховенства права»

04.09.2007
джерело: www.helsinki.org.ua

До уваги недержавних організацій та спеціалістів, які працюють у галузі навчання правам людини.

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у опитувані, присвяченому темі навчання правам людини в Україні.

Дане опитування є ініціативою групи недержавних організацій та спеціалістів, які працюють у галузі навчання правам людини,  і проводиться в рамках проекту громадської організації М’АРТ «Навчання правам людини для верховенства права», що здійснюється при підтримці Міжнародного фонду «Відродження». Партнерами проекту є Українська Гельсінська спілка з прав людини, громадська організація „За професійну допомогу”, Всеукраїнська асоціація вчителів історії та суспільних дисциплін "Нова Доба”, інші недержавні організації та індивідуальні експерти.  Ініціатива залишається відкритою до співпраці. З кожним заходом проекту коло партнерів постійно розширюється.

Чому важливо взяти участь в опитуванні?

1)  Отримана у ході опитування інформація буде використана у дослідженні ситуації щодо навчання правам людини в Україні, що дозволить будувати ефективні стратегії та консолідувати зусилля недержавних організацій та експертів, які працюють у цій сфері.

2)  Ініціативною групою буде створено базу даних організацій та спеціалістів, які працюють у галузі навчання правам людини в Україні. База даних включатиме й узагальнену інформацію про доступні методичні матеріали, діючі навчальні програми та іншу корисну інформацію для відповідної діяльності. Цей інформаційний ресурс планується розмістити у загальнодоступних джерелах, таких як веб-сайти Міжнародного Фонду «Відродження», Української Гельсінської Спілки з Прав Людини та інших.

3)  Учасники опитування будуть запрошені до участі у Форумі присвяченому перспективам розвитку навчання правам людини в Україні. Проведення Форуму планується на кінець вересня або на початок жовтня 2007 року.

Усі зацікавлені недержавні організації, які працюють у сфері навчання правам людини просимо відповісти на запитання опитувальника для недержавних організацій (у форматі MS Word для скачування): doc-file (211.968 kb)

Усіх зацікавлених спеціалістів, які працюють у сфері навчання правам людини просимо відповісти на запитання опитувальника для спеціалістів (у форматі MS Word для скачування): doc-file (193.536 kb)

Заповнену анкету просимо відправляти до 15 вересня 2007 р. на адресу електронної пошти: [email protected] або на поштову адресу: Громадська організація М’АРТ, а/с 79, Чернігів, 14000, або факсом на номер: 8 04622 7-41-10.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 8 04622 7-41-10 та 8 050 3833342 або звернувшись електроною поштою: [email protected].

Контактні особи: Влада Бут, Сергій Буров.

 

 

Рекомендувати цей матеріал