Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1157108675


В школах міста Львова буде впроваджено мультимедійний спецкурс «Права людини»

01.09.2006
джерело: www.civicua.org

З липня 2006 року Благодійний Фонд «Майбуття» спільно з Інформаційно-методичним центром освіти у місті Львові та Класичною гімназією при Львівському національному університеті імені Івана Франка розпочав реалізацію проекту «Мультимедійний спецкурс «Права людини»». Грант виконується в рамках Проекту «АСТ» Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй.

  Метою проекту є впровадження інноваційних методів навчання у галузі правової освіти через розробку та включення у шкільні програми м. Львова мультимедійного спецкурсу “Права людини”.

  Використання мультимедійного спецкурсу дозволить унаочнити важкий для сприймання дітьми фактаж та дасть можливість вчителю використати вже розроблені конспекти уроків.

  Від початку виконання проекту здійснюється підготовка інформаційного наповнення та розробка графічної оболонки мультимедійного спецкурсу «Права людини».

  Також в рамках проекту заплановано провести круглий стіл на тему “Використання мультимедійних технологій у викладанні правознавства” за участю вчителів правознавства міста Львова та фахівців міського та обласного управлінь освіти та експериментальні відкриті уроки за програмою мультимедійного спецкурсу “Права людини” у 6-ти загальноосвітніх школах кожного району Львова та 3-ох гімназіях міста.

  За результатами експериментальних уроків буде проведено 6 творчих майстерень для вчителів правознавства шести районів міста Львова на тему „Особливості використання та впровадження мультимедійного курсу „Права Людини” задля ознайомлення освітян з перевагами використання мультимедійних програм у навчанні учнів.

  Реалізацію проекту заплановано закінчити у лютому 2007 року розповсюдженням створеного мультимедійного спецкурсу “Права людини” у школах, ліцеях та гімназіях міста Львова. Очікується, що новий спецкурс буде впроваджено у навчальних закладах міста Львова в наступному навчальному році.

В подальшій діяльності планується інформаційно-консультативна співпраця з вчителями шкіл щодо роботи із спецкурсом та впровадження запропонованих змін та доповнень.

контактна особа:Андрій Залужний

79015, м. Львів, вул. Порохова 3,
тел. (38) (032) 237-21-68,
тел./фак. (38) (032) 237-23-18
E-mail: [email protected]

 

 

Рекомендувати цей матеріал