Громадянська Освіта

http://osvita.khpg.org/index.php?id=1133891984


„Як я захищаю свої права” – Полтавський конкурс творчих робіт та малюнків для молоді та дітей

06.12.2005
джерело: www.civicua.org

У Полтаві проводиться конкурс творчих робіт та малюнків для молоді та дітей на тему „Як я захищаю свої права”.

Його організовує Програма „Молодіжне право”, що реалізується в Полтаві вже майже 2 роки, за підтримки Молодіжного парламенту Полтавщини та управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації.

Програма „Молодіжне право” займається захистом прав молоді, а також привертає увагу громадськості до вирішення цього складного питання. Акцентування уваги суспільства, освітніх установ та органів державної влади на проблематиці дотримання прав молоді та дітей і є одним із завдань конкурсу.

У рамках конкурсу планується зібрати роботи студентів вищих навчальних закладів та учнів шкіл (есе та малюнки) та обрати найкращі з них за участі компетентного журі. Після визначення переможців ці роботи будуть опубліковані у спеціальній збірці. До участі в організації конкурсу вже долучилися юридична клініка „Наше право”, що діє в рамках Програми „Молодіжне право” при Полтавському інституті економіки і права за підтримки Міжнародного фонду „Відродження”, школи та вузи міста.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно до 16 грудня надіслати на адресу організаторів (м. Полтава, вул. Зигіна 1, к.127 або на електронну адресу [email protected] ) творчі роботи (есе) і малюнки на тему „Як я захищаю свої права”. Телефон для довідок – 05322 753-20 або 0532 611-931.

Євген Бриж, менеджер Програми “Молодіжне право”

Рекомендувати цей матеріал