Громадянська Освіта, 2007  №15

П’ять днів голодували семеро членів Вільної профспілки працівників науки і освіти

30.05.2007

«Адміністрація систематично порушує трудове законодавство, а цинічне замовчування брутальних та аморальних випадків у нашій школі не знаходять належної оцінки в адміністрації школи та керівництва управління культури міста та області», – повідомляється в заяві голодувальників до міської влади та директора школи.

Проект «Рівний доступ до якісної освіти»

23.05.2007

Допомога Уряду України з реформування системи освіти: позика Світового банку - $86,6 млн.

Конкурс на участь у серії дистанційних навчань для представників органів місцевого самоврядування

14.05.2007

а також діячів громадських організацій та осіб, які зацікавлені роботою в органах місцевого самоврядування з Харкова та Харківської області. Заявки-Анкети можна надсилати електронною поштою до 15 травня 2007 р

Навчання журналістів технології журналістських розслідувань з питань корупції

11.05.2007

До участі у конкурсі на підготовку та проведення серії навчальних семінарів та консультацій запрошуються організації, що сприяють розвитку ЗМІ та незалежної журналістики. Останній термін подання документів: 16 травня 2007 р.

Запрошення до створення навчально-методичної збірки «Соціальні рольові та ділові ігри для дітей і молоді»

07.05.2007

Шукаємо досвідчених знавців тренерської та викладацької роботи в академічній і особливо неформальній освіті з дітьми та/або молоддю для поповнення практичним досвідом і кращими практиками, порадами або настановами спеціалізованого друкованого видання

Новый приговор директору школы Александру Поносову (Россия)

07.05.2007

Microsoft отказалась от судебного преследования директора сельской школы, в которой на учебных компьютерах были обнаружены нелицензионные программы Windows. За дело взялась российская прокуратура.

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль