Громадянська Освіта, 2011  №06

Ти у міліцейській камері

17.02.2011

Наша розмова буде про місця несвободи у міліції, до яких відносяться кімнати для затриманих і доставлених та ізолятори тимчасового тримання. Можливо, ти вважаєш, що для тебе ця тема не актуальна? Наївно помиляєшся...

Признания антисоветского русофила

16.02.2011

Есть смысл знать, что происходит в России, и разговаривать об этом. Поэтому я отправился на встречу Валдайского клуба и в Ярославль — хоть и боялся, что вся моя поездка закончится фотографией с премьер-министром Путиным

Правда ли, что «в украинских детдомах морят голодом детей-инвалидов»?

15.02.2011

Хотите ли узнать мнение тех, кто работает с этой проблемой не один год, и будет продолжать работать, когда СМИ и возмущенная общественность успокоится и забудет?

Приватне і публічне

13.02.2011

Жодна демократія не зможе функціонувати, якщо зникне конфіденційність комунікації в царині дипломатії, оборони, безпеки, громадського порядку і навіть економіки, якщо все буде повністю винесено на публічний розгляд.

Школи знову без підручників

13.02.2011

Підручникотворення є прибутковою галуззю і її монополізація приносить значні кошти групам та особам, які мають доступ до управління державною власністю. МОНМС України не хоче впроваджувати прозорі, справедливі для всіх європейські стандарти випуску якісних підручників, вперто зберігає процедури, що залишають лазівки для зловживань

Гітлер проти Сталіна: хто був гіршим?

13.02.2011

Оскільки нацисти і сталіністи в різні часи були суперниками, союзниками і ворогами, ми повинні серйозно розглянути можливість того, що вони несуть спільну відповідальність за деякі зі смертей і руйнувань на землях між Берліном і Москвою

До уваги громадсько-активних освітян

10.02.2011

Східноукраїнський центр громадських ініціатив (Луганськ) запрошує до участі у 2-денному всеукраїнському семінарі із обміну досвідом впровадження польського досвіду діяльності сільських шкіл - центрів активності громад.

Арсений Рогинский: «Эта программа не только про историю»

09.02.2011

Выступление А.Рогинского, председателя правления Международного историко-просветительского, правозащитного и благотворительного общества "Мемориал" 1 февраля 2010 года и реакция на его выступление Президента РФ Д.Медведева.

Віртуальна правозахисна програма 2011

07.02.2011

Практичний курс для активістів громадянського суспільства, що працюють у сфері захисту прав меншин, організовує Minority Rights Group (MRG) - Група з прав меншин.

Україна відзвітувалась про дотримання прав дитини в ООН

02.02.2011

28 січня 2011 року уряд України відзвітувався щодо виконання Конвенції ООН з прав дитини під час 56 сесії засідання Комітету ООН з прав дитини, що відбулась в Женеві.

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль