Громадянська Освіта, 2011  №33

Ліберальний націоналізм та його вороги

07.11.2011

"...Українські ліберали й самі істотно приклалися до власної поразки, не знайшовши адекватних і своєчасних відповідей на політичні та ідеологічні виклики. Вони так і не спромоглись ефективно дистанціювати себе у суспільній свідомості від націонал-радикалів і не зуміли привабити на свій бік поміркованих русофонів із протилежного табору"

Ми втрачаємо свободу поступово,– Мирослав Маринович

02.11.2011

Українська політична технологія сьогодні не передбачає одномоментного запровадження диктатури, а постійно привчає населення до того, що воно втрачає свою свободу.

Марш захисників Києва: досвід для інших міст

01.11.2011

Суботній марш незгодних із проектом нового Генерального плану Києва — лише один із методів роботи громадських активістів. Заплановано досягнути мету: провести аудит виконання чинного Генплану й новий генплан приймати на його основі. Чи був успішним цей метод, які методи використовуватимуться надалі?

Товариство Лева оголошує конкурс малих грантів

01.11.2011

Товариство Лева (Львів, Україна), СММГО «Педагогічний клуб «Радуга» (Самара, Росія) та Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) оголошують конкурс на отримання малих грантів для громадських організацій (а також освітніх установ у співпраці з громадськими організаціями) для реалізації спільних партнерських українсько-російських транскордонних проектів.

«Механізми студентського контролю над дотриманням прав людини співробітниками ОВС України»

01.11.2011

Оголошується конкурс на участь у спеціалізованому семінарі для активістів Луганської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль