Наші учні варті якісніших підручників

03.06.2013

Поки ринкові відносини не прийдуть рівною мірою в усі видавництва та школи, дешевих, якісних і своєчасних підручників не буде! Але наразі МОН України вперто зберігає процедури, що залишають лазівки для зловживань, не хоче впроваджувати прозорі, справедливі для всіх європейські стандарти випуску якісних підручників, не хоче для їх придбання передати державні гроші у школи.

Смерть під час чиновницької перевірки

31.05.2013

Надзвичайна подія трапилася в Харківському професійному ліцеї будівництва. Напередодні, буквально на робочому місці, помер директор установи Йосип Іванків.

Розробка можливої превенції щодо катування та нелюдського чи принизливого поводження або покарання

15.05.2013

Мала академія наук України. Секція: правознавство

Ювенальна юстиція. Можливість впровадження в Україні

15.05.2013

Мала академія наук України. Секція: правознавство

Акцесорні зобов`язання як спосіб забезпечення зобов`язання

15.05.2013

Мала академія наук України. Секція: правознавство

Разом до збереження шкiл у малих громадах

02.05.2013

До проекту Східноукраїнський центр громадських ініціатив долучив Воронезький Центр громадсько-активних шкiл «Іскра». Iнтерв’ю з директором «Іскри» Киреченковою Н.С.

«Демократичне врядування в школах»

24.04.2013

Автори навчального посібника – директори шкіл з Швеції та Великобританії. Завдяки практичній спрямованості матеріалу, діалогічній формі його викладу та конкретним методичним рекомендаціям цей посібник успішно використовується в навчальних закладах багатьох європейських країн. Український переклад посібника можна скачати у форматі pdf

Посібники Ради Європи з питань демократичного громадянства та прав людини для вчителів

23.04.2013

Базові матеріали, плани уроків та навчальні модулі для учнів від початкової до старшої школи. Посібники перекладено, адаптовано та видано в рамках Українсько-Швейцарського проекту «Сприяння розвитку освіти для демократії в Україні». Українські переклади посібників можна скачати у форматі pdf.

Розвиток соціального капіталу в селищі Балівка

16.04.2013

Відбувся другий етап проекту «Мобілізація та розвиток соціального капіталу сільської громади села Балівка Дніпропетровського району». Фонд громади «Джерело» дякує Голові сільської ради та Балівській середній школі, її директору та привітному персоналу та партнерським організаціям за допомогу та сприяння у громадській освіті молоді.

Відгуки на статтю «Права вчителя та громадський рух «За якісну освіту»

12.04.2013

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль