Суддя та довершений суперкомп’ютер разом приймають рішення. Як вам подобається така ідея?

25.11.2011

З робіт учнів - фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе «Права людини – моя власна думка»

Docudays UA в Харкові: 25 листопада – 9 грудня 2011 (оновлено)

25.11.2011

Розклад показу в Харкові та інформація про фільми Восьмого міжнародного фестивалю документального кіно про права людини.

Дивний сон (Байка)

25.11.2011

З робіт учнів – фіналістів Восьмого Міжнародного конкурсу учнівських та студентських творів-есе "Права людини – моя власна думка"

«Ми вшануємо жертв Голодомору лиш тоді, коли не дозволимо собі ставати творцями пекла у своєму краї»

25.11.2011

Сьогодні, в день ушанування жертв Голодомору, скажімо собі беззастережно: будь-яке ностальгійне загравання зі страхітливими тоталітарними ідеологіями минулого є зневаженням мучеництва їхніх жертв і прокладанням шляху до нових злочинів.

Релігійна свобода: глобальні виміри

17.11.2011

Потужне повернення релігії на публічну арену, в глобальну політику і міжнародні відносини, підйом войовничого ісламу, сплеск індуїстського, сикхського, іудейського фундаменталізмів призвели до посилення релігійної нетерпимості і системним спробам представників одних релігій обмежити свободи іновірців... Все більш серйозну загрозу релігійній свободі представляє і войовничий секуляризм, що відмовляє цілим групам і окремим особам на гідне вираження своїх релігійних почуттів.

Два года назад погиб Сергей Магнитский

16.11.2011

"...если они продолжат покрывать своих дружков, то потеряют остатки законности в глазах собственного народа и возможность выезжать за пределы страны"

Показ документального фільму «Три історії Галичини»

14.11.2011

відбудеться 15-21 листопада 2011 року в п’ятьох містах: Києві, Харкові, Львові, Чернівцях та Одесі. В рамках показу пройде загальне обговорення за участю представників студентської молоді, етнічних спільнот, громадських діячів, місцевої влади та інших членів місцевої громади. В Харкові – 16 листопада.

Стипендії на 2012 р. від Фонду ім. Джона Сміта

10.11.2011

Мета тритижневої програми - зміцнення і розширення розуміння демократичного процесу та ефективного держуправління шляхом навчальних програм і стажувань у Великобританії, які демонструють функціонування та роль громадських організацій в демократичному суспільстві.

Шукаємо експертів з питань збереження школи при загрозі її закриття

10.11.2011

й співавторів правового практичного посібника для освітян. СЦГІ запрошує до співпраці науковців, представників державного та недержавного секторів, фахової вчительської й батьківської громадськості, які зацікавлені в участі у розробці видання або в освітніх заходах

Чеслав Мiлош та нова Європа

10.11.2011

Лекція А.Міхніка, яка відбулася 17 вересня 2011 р. у Львові під час XVIII Форума видавців. "Читати Мілоша сьогодні вкрай необхідно для того, щоб захиститися від хвилі націоналістичної фундаменталістської глупоти, від кітчу, від таблоїда, від хвилі рефлексійного поклоніння грошам, ринкові без людського обличчя і тому подібним явищам; для того, щоб сприймати світ з повною відповідальністю, як філософ, поет та інтелектуал"

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль