Вчитель «Захисту Вітчизни» захистив своє право в суді

15.03.2013

Вчитель предмету «Захист Вітчизни» Юрій Черкашин не звик миритися із несправедливістю. І, на відміну від більшості вітчизняних педагогів, які побоюються «зайвий раз конфліктувати» з адміністрацією, готовий обстоювати свою правоту навіть у судовому порядку.

Права вчителя та громадський рух «За якісну освіту»

24.01.2013

Тези виступу на конференції «Розвиток освіти у сфері прав людини в Україні» (Київ, 07.12.2012, Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини»)

Чернігівщину чекає чергова шкільна «оптимізація»

08.08.2012

Як повідомляє управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, цього року в області «оптимізують» 10 малокомплектних шкіл.

Відділ освіти вважає вчителя за безправного раба

21.05.2012

"…Для них головне – сліпа покора та беззастережне виконання їхніх наказів, навіть абсолютно безглуздих. Засипають школи зливою безглуздих паперів та ідіотських вказівок, вимагають безкінечних звітів, доскіпуються до кожної дрібниці. ...Чи вчитель-раб навчить і виховає вільного громадянина? Ні, в кращому випадку, він відтворить такого ж холуя, як і сам"

Вчителів зганяли на мітинг проти Тимошенко?

20.04.2012

Мітинг противників екс-прем’єра Юлії Тимошенко під судом в Харкові був представлений співробітниками комунальних підприємств і бюджетниками.

Вчителям вже не потрібно декларувати майно і доходи

09.04.2012

Міністерство освіти відкликало свій попередній лист

Надання юридичних консультацій шкільним педагогам

28.03.2012

У рамках проекту «Педагоги мають знати, як правам навчати», що здійснюється Донецькою громадською організацією «Центр європейської співпраці» за підтримки Освітньої програми Міжнародного фонду “Відродження”, продовжується надання юридичних консультацій шкільним педагогам.

Экономика украинского образования: поиск света в туннеле безнадежности

29.09.2011

Проблема нашей школы в том, что, с одной стороны, все процессы, в ней происходящие, чрезвычайно жестко регламентированы, с другой — государство не осуществляет надлежащего обеспечения функционирования заведений и не имеет действенной системы оценки качества образования в них.

«Права людини в системі освіти»

15.09.2011

Симпозіум на таку тему проведе Рада Європи: з 24 по 25 листопада 2011 (Страсбург). Учасники заходу: студенти, освітяни, учителі, які викладають громадянську освіту. Заявки на участь слід надсилати до 25 вересня 2011.

Студенти вимагають міняти систему освіти

06.11.2010

У прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини» відбулася прес-конференція за участі представників авангарду студентських протестів – членів молодіжної організації «Фундація Регіональних Ініціатив» та студентської профспілки «Пряма Дія».

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль