Неповнолітні безпритульні планують випускати свою газету

29.03.2007

Ідея створити газету для дітей вулиці спала на думку волонтерці Ксенії Машихіній (м. Одеса)

Омбудсмани в інтересах дітей

20.02.2007

Цікава інформація про світовий досвід роботи омбудсманів та інших спеціалізованих органів з охорони прав дітей. Чи є доцільним впровадження в Україні інституту Уповноваженого з прав дитини? Запрошуємо взяти участь у дискусії

Брошури для громадян з питань цивільного права

15.02.2007

10 інформаційних брошур для населення з найважливіших положень Цивільного кодексу України видав Міжнародний фонд “Центр суддівських студій”

«Коли мої права порушують» (проблеми насилля над дитиною й шляхи їх розв’язання)

05.02.2007

Форум учнівської молоді шкіл м. Хмельницького. Опис проекту. Доповіді учнів. Результати досліджень учнів в рамках форуму, розроблені на секційних засіданнях в режимі відкритого простору. Секції: „Насилля в школі”, „ Насилля в медичних закладах”, ”Насилля і органи влади”, „Насилля в сім’ї”, „Насилля на вулиці”, „Насилля в правоохоронних органах”

Права дітей в Харківській області

21.11.2006

Виступ заступника голови Харківської облдержадміністрації Л.О.Бєлової 19 жовтня 2006 року. "...Головне завдання органів управління це: попередження сирітства; соціальний супровід дітей-сиріт; повний перехід до сімейних форм влаштування сиріт. А особлива відповідальність за долю кожної такої дитини покладають на себе голови районних державних адміністрацій та міських рад, які очолюють органи опіки та піклування"

Всемирный день ребенка

21.11.2006

"Конечно же, работа по защите прав детей и по решению их проблем должна осуществляться не единожды в году, в праздник, а постоянно и планомерно, изо дня в день. Это наша, взрослых, первейшая обязанность".

Прес-конференція з прав дітей в Україні

20.10.2006

23 жовтня об 11:00 у прес-центрі ЛІГАБізнесІнформ (м. Київ, вул. Т. Шамрила, 23). Учасники прес-конференції - школяри, переможці конкурсу "Право на дитинство"

У школах України з’являться омбудсмени?

16.10.2006

Міністерство юстиції вважає, що школярі мають потребу в захисті та пропонує ввести в школах посаду омбудсмена, тобто уповноваженого з прав дитини. Хоча педагоги наполягають, що захисту потребують зовсім не сучасні розвинені та нахабні школярі, а саме вчителі

Всеукраїнський конкурс на кращий сімейний малюнок „Дитинство без насильства”

02.10.2006

Робота має бути надіслана до 15 листопада 2006

Міжнародна інформаційна кампанія „Дитинство без насильства” стартує в Україні 28 вересня

02.10.2006

Тисячі українських дітей страждають від домашнього насильства

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль