Оголошується конкурс на участь у Школі з прав людини

26.02.2014

Харківська правозахисна група проводить 7-11 квітня 2014 року Чотирнадцяту школу з прав людини для активістів українських правозахисних неурядових організацій. Заявки на участь приймаються до 10 березня 2014 р.

Конкурс на участь у Дев’ятій Всеукраїнській Школі з прав людини для молоді

14.01.2014

До участі у конкурсі запрошуються молоді люди віком від 18 до 28 років, які мають мотивацію активно діяти у сфері захисту та підтримки прав людини, співпрацюють або зацікавлені у співпраці з громадськими організаціямита ініціативами. Дати проведення Школи: з 15 по 21 лютого 2014. Конкурсні документи приймаютья до 5 лютого 2014.

Всеукраїнський конкурс-огляд "Школа сталого розвитку 2013-2014”

23.10.2013

До участі в конкурсі запрошуються навчальні заклади: що мають кількарічний досвід роботи з освіти для сталого розвитку; в навчальний план яких системно запроваджені «Уроки для сталого розвитку»; навчально-виховну діяльність яких значною мірою спрямовано на формування сталого, екологічно дружнього стилю повсякденного життя у домашньому господарстві, школі та місцевій громаді; у навчальному закладі існує система моніторингу екологічного сліду школи: мають місце та відстежуються зменшення нераціонального енерго- та водо- споживання, викидання сміття та марних витрат сировини, сприяння переробці відходів тощо; у школі та місцевій громаді проводяться масові акції і заходи, пов’язані із презентацією досягнень та пропагандою сталого способу життя.

До засуджених на Львівщині завітав мандрівний фестиваль документального кіно про права людини

23.10.2013

Враховуючи позитивний досвід попередніх переглядів керівництвом управління ДПтС України у Львівській області прийнято рішення про створення у всіх підрозділах так званих «кіноклубів». На даний час опрацьовано типове положення про такі формування, вивчається можливість забезпечення його приміщенням на постійній основі та необхідним технічним обладнанням. Протягом фестивалю установи виконання покарань Львівщини продемонструють засудженим більшість із запропонованих організаторами фільмів, без обмеження доступу.

У Харкові розпочався фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA

23.10.2013

Тих, хто бажає долучитися до організації кінопоказів Мандрівного фестивалю на Харківщині, просимо звертатися за телефоном: (067) 545-02-01, «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв».

Конкурси Освітньої програми Міжнародного фонду «Відродження»

10.07.2013

на проведення досліджень «"Управлінська вертикаль" в освіті: відповідальність, компетентність, підзвітність», «Державне замовлення у вищій освіті: ефективність, прозорість, підзвітність», «Шкільні фонди: на що витрачаються гроші батьків», «Розробка моделі ресурсного центру з інклюзивної освіти», «Вища освіта України: моніторинг інтеграції в європейський освітній простір». Останній термін подання проектів – 2 вересня.

Уточнено місце проведення публічної лекції професорки Еви Лентовської

15.03.2013

Публічна лекція однієї з найкращіх європейських експерток в сфері прав людини, першого польського омбудсмана, відбудеться у приміщенні "Центру польських та європейських студій" (6 корпус Національного універсітету Києво-могилянська академія, вул. Волоська, 10).

З’їзд юридичних клінік вищих навчальних закладів України

14.02.2013

відбудеться 1 березня 2013 року. До участі запрошуються уповноважені представники юридичних клінік. Заявку необхідно надіслати до 15 лютого 2013 року

Конкурс на участь у тренінгу з громадського моніторингу діяльності міліції ( м. Київ)

08.02.2013

Перший тренінг відбудеться 15-17 березня 2013 року. До участі запрошуються активісти НДО, працівники ЗМІ, які мають мотивацію активно діяти в сфері захисту та підтримки прав людини, співпрацюють або зацікавлені у співпраці з правозахисними організаціями щодо громадського контролю діяльності правоохоронних органів. Кінцева дата реєстрації – 26 лютого 2013 р

Київ відвідає Ева Летовська

08.02.2013

20 березня 2013 року у Києві відбудеться унікальна подія: перший польський омбудсман – легендарна Ева Летовська - виступить з публічною лекцією, під час якої розповість про специфіку та складнощі захисту прав людини у країнах Східної Європи.

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль