Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності»

03.04.2017

До участі в Конкурсі запрошуються учні/учениці 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв, професійно-технічних училищ і студенти/студентки коледжів. Останній термін подання есе на Конкурс – 30 вересня 2017 р.

Фільм «Процес» про справу Олега Сенцова виходить в український прокат

31.03.2017

З 6 квітня «Процес» побачать глядачі у Києві, Вінниці, Запоріжжі, Львові, Одесі, Сумах та Харкові.

Docudays UA-2017. Що ми побачимо за тиждень

20.03.2017

24 березня у Києві стартує XIV Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Локації фестивалю: Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6), кінотеатри «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19) та «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19).

Загальнодоступний онлайн-курс «Як ефективно спланувати та провести діалог»

17.03.2017

За допомогою курсу ви опануєте базовий рівень знань про діалог. Він буде цікавим та корисним всім, кому потрібно покращити власну майстерність ведення колективних обговорень або важливо збільшити ефективність своєї активної громадської, суспільно-політичної діяльності. Водночас, матеріали курсу стануть у пригоді всім, хто втомився від звичайних суперечок, порожніх дебатів та дискусій і прагне до реальних змін у взаємодії з іншими.

MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді

21.02.2017

Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами.

Загальноосвітні навчальні заклади запрошуються до участі у курсі "Школа - територія прав людини"

13.02.2017

Відкрито конкурс на участь у навчальному курсі «Школа - територія прав людини», яка впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Останній термін подання заявки на участь у конкурсі: 17.00, 05 березня 2017 року.

Конкурс на участь у другому спеціалізованому тренінгу з моніторингу прав дітей, перевезених із зони АТО

08.02.2017

До участі у тренінгу запрошуються представники громадськості з Харківської, Полтавської, Одеської, Запорізької, Донецької, Луганської, Дніпропетровської областей. Анкети приймаються до 1 березня 2017 року.

Інститут Медіа Права оголошує набір на дистанційний курс з доступу до інформації

07.02.2017

Дистанційний курс розроблений для працівників ЗМІ, зокрема, для журналістів і редакторів, а також для громадських активістів. Останній день подачі анкет – 12 лютого

Хочете більше знати про підхід, заснований на правах людини? Реєструйтеся для участі у тренінгу для громадських активістів

25.01.2017

Впродовж січня-лютого 2017 року ПРООН та ГО «МАРТ» організовують вісім регіональних тренінгів, присвячених підходу, заснованому на правах людини (Чернігів, Ужгород, Львів, Рівне, Дніпро, Кропівницький, Херсон, Краматорськ)

Оголошення про конкурс на проходження онлайн-курсу «Вступ до теми права людини, недискримінація та проведення кампаній»

14.09.2016

Онлайн-курс розпочнеться 26-го вересня та триватиме чотири тижні. Взяти участь у конкурсі можна заповнивши онлайн-анкету. Проект реалізується ГО “ЦСД”, Проект Без Кордонів в партнерстві з ГО “Інсайт” за фінансової підтримки Фундації «Пам’ять Відповідальність Майбутнє»

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль