Cемінар «Як привабити благодійника за допомогою шкільного сайту»

26.10.2011

відбувся 21 жовтня 2011 року у Луганську. Сайти шкіл Луганської області скоро допомагатимуть залучати додаткові ресурси на потреби навчального закладу

Экономика украинского образования: поиск света в туннеле безнадежности

29.09.2011

Проблема нашей школы в том, что, с одной стороны, все процессы, в ней происходящие, чрезвычайно жестко регламентированы, с другой — государство не осуществляет надлежащего обеспечения функционирования заведений и не имеет действенной системы оценки качества образования в них.

70% українських учителів вважають шкільну освіту посередньою

08.09.2011

Про це свідчать результати опитування, яке провів Центр освітнього моніторингу в межах проекту «Громадський центр аналізу освітньої політики» за підтримки Освітньої програми Міжнародного фонду «Відродження».

1 вересня у суді: українські школи на Донеччині захищають своє право на існування

03.09.2011

Влада не може вийти за звичні бюрократичні рамки і налагодити контакти та дискусію з громадськістю.

Українцям пропонують зберігати малі школи за польською моделлю

01.07.2011

Про можливості збереження малих шкіл розповідається у книзі Східноукраїнського центру громадських ініціатив «Школа – центр активності громади: узагальнення адаптованого польського досвіду збереження освітніх послуг у сільській місцевості», що вийшла у світ у Луганську.

В міністерському варіанті проекту Закону "Про вищу освіту" пропозиції студентських організацій проігноровані

13.05.2011

Сьогодні представник студентських та молодіжних організацій вийшов з експертної робочої групи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (МОНМС), яка займається доопрацюванням проекту Закону “Про вищу освіту”

Внаслідок студентських протестів плату за гуртожитки не підвищили!

13.05.2011

Адміністрація Київського національного університету ім. Шевченка відмовилась від планів підвищення цін за гуртожитки. Це стало наслідком студентської акції протесту, що відбулась півтора місяці тому.

Проти закриття маленьких шкіл

29.03.2011

26-27 березня у Луганську відбувся дводенний всеукраїнський семінар «Проблеми та кращі практики застосування польського досвіду діяльності шкіл - центрів активності громад».

Експерти прогнозують остаточне нівелювання значення ЗНО

11.01.2011

Зміна керівництва Українського центру оцінювання якості освіти - черговий крок Міносвіти до нівелювання ролі ЗНО у вступній кампанії до вишів країни.

Джеффри Канада и Детская зона Гарлема. 4 - Конвейер

18.11.2010

"Остается открытым вопрос: хватит ли у вас самих желания сделать все возможное?"

X




забув пароль

реєстрація

X

X

надіслати мені новий пароль